Moja Crvena Zvezda
Најновије

Партизан – Црвена звезда 1:1

158 вечити дерби завршен је нерешено 1:1! 

Фудбалери Партизана су ушли у меч много боље од наших фудбалера, много агресивније на средини терена са доста јаким пресингом и сигурнијим пасом. Стиче се утисак и са више жеље и самопоуздања.

Ми смо важили за фаворита пред почетак дербија али још једном се показало да за наш дерби не важи тренутна форма нити позиција на тебели. Сваки дерби је прича за себе апсолутно фаворит непостоји.

Наш смушен почетак умало Партизан није казнио на самом отварању утакмице, већ у 7 минуту имали су одличну шансу. Након тога имали су још пар добрих прилика, да би у 33 минуту своју бољу игру крунисали голом. Након јако добре соло акције и шута стерлац водећег гола био је Рикардо Гомеш. До краја полувремена  имао је домаћин још пар добрих покушаја али се на одмор отишло са 1:0.

Дефинитвно наше најлошије полувреме ове сезоне и можемо бити задовољни што резултат није био много неповољнији по нас.

На старту другог полувремена  одмах је Милојевић извршио измену, уместо индиспонираног Чаушића ушао је Јованчић. Та измена је донела нешто чвршћу и сигурнију игру на средини, али и даље то није била очекивана игра. Почетни састав је обећавао офанзивну игру и сви су се надали много бољем нашем издању, али ствари на терену су ишле у другом правцу и неповољно по нас. Били смо премекани, несигурни у пасу, а одбрана је деловала на моменте смушено.

Ипак у 73 минуту стижемо некако до изједначења. Изборили смо корнер, и након помоћне игре Марко Марин је упутио одличан центаршут, најбољи у скоку је био Ричмонд Боаћи и донео изједначење. Гол који је изазвао полемику и признат је на асистенцију петог судије иза гола. Али дефинитивно је био гол и свака полемика је сувишна. 

Остатак утакмице је прошао без већих узбуђења и стиче се утисак да су поделом бодова задовољни и једни и други.

Дефинитивно смо очекивали више. Али по свему виђеном и приказаном можемо бити задовољни бодом. У суштини нама и више одговара али навијачи у дербију увек желе победу и не могу бити задовољни приказаном игром и нашим издањем у 158 дербију.

Партизан – Црвена звезда 1:1 (1:0)
Стрелац: 1:0 – Гомеш у 32, 1:1 – Боаћи у 72. минуту.
Стадион: Партизана. Гледалаца: око 20.000 Судија: Данило Грујић. Помоћници: Дејан Петровић и Немања Петровић.
ПАРТИЗАН: Стојковић, Н. Р. Милетић, Марковић, Валијенте, Н. Г. Милетић (од 88. Урошевић), Здјелар, Шћекић, Јанковић (од 81. Косовић), Пантић, Закарић, Гомеш (од 80. Николић).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Дегенек, Бабић, Родић (од 86. Гобељић), Чаушић (од 46. Јованчић), Крстичић, Бен, Марин, Кафу (од 61. Симић), Боаћи.

 

Повезане вести

7 comments

Zeka Zvezdas сеп 24, 2018 at 00:29

Cudi me da Miloje nije izveo tim sa Gobeljicem i Hajdinom umesto Bena i Boacija! Ta greska je presudila…

Reply
Dragan сеп 23, 2018 at 23:18

Miloje…brate moj… kako te nije sramota igre, kako te nije sramota taktike, kako te nije sramota da ti tim vec drugu utakmicu ne moze da veze dva dupla pasa…Ocigledno te bod(kao KUCA) i 900.000 evra za remi protiv Napolija(kao DVE KUCE) zaneli toliko da se nisi zamislio na komentare u „Korijera dela sport“, da se Zvezda protiv Napolija bavila „najcrnjim ubijanjem fudbala“, te da smo „najseljackija ekipa koja je ikada igrala u ovakvom formatu Lige sampiona“, pa onda „Napoliju samo bod protiv ekipe koja nije znala ni korner fudbalski da izvede, a kamoli da loptu zadrzi vise od minut vremena“…ili urednik francuskog „L ekipa“ koji napisa:“Nacin na koji je Crvena Zvezda dosla do boda protiv Napolija zasluzuJe da je Bog nagradi tako da u nekoj sledecoj utakmici primi 7 komada i tako shvati da je ZALUTALA medju evropske sampione“…Da si se zamislio Miloje brate nad ovim komentarima, ne bi protiv odvratnih grobara igrao isto onako kao protiv Napolija!!!!??? Skoro 40 godina pratim derbije uzivo…bilo je poraza od Grobara…3:0 i 3:1…ali nikad ovako bednije i ponizavajuce nismo igrali!!!! Rezultat 1:1 je fantazijaaa kako smo igrali….Fantazija!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2018 at 21:57

sramno,bedno,jadno,ponizeno…hvala bogu da smo uzeli bod

Reply
Dragan сеп 23, 2018 at 23:24

Brate Krvavi, ja te opomenuh za onaj tvoj komentar da je protiv Napolija sve bilo „na najvisem nivou“..pa sam te pitao da li na najvisem nivou bila igra gde nismo moghli da iznesemo loptu preko centra, da li je na najvisem novou to sto u nismo mogli u svom posedu da zadrzimo loptu duze od minut vremana kao nekakvi petorazredni amateri iz Babusnice!!! Slicno smo brate igrali protiv sektaskih grobara…ejjj…protiv grobara ista igra… i samo nenormalna sreca nas spasila 5 golova u nasoj mrezi! Ejjjj…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2018 at 23:37

Dragane brate ja ti odgovorio tada da nisam mislio na igru nego na sve ostalo..navijanje,koreografija i pare..a za igru kao i sada kazem dve nule…ovo je sramna igra koju ja ne pamtim za moje 52g

Reply
Srbin sa Kosmeta сеп 23, 2018 at 21:52

Losa igra!

Reply
Josif сеп 23, 2018 at 21:52

Играчи мало полетели,а нема зашто.Срамотно издање у првом полувремену,мисле дасу јувентус пасе само као чуде шта се дешава,једна велика нула за све сем за Бена и Марина који нису могли сами.Зашто игра Кафу који није наш играч а не Ебисилио који једини зна са лоптом.Да питам Милојевиќа дали зна да је утакмица против наполија завршена пре 5 дана,и чији је играч онај Чаушиќ дечко благе везе нема,Бакула за њега тата.Штоби рекли уби ме туџа срамота.позз

Reply

Leave a Comment