Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отварају сезону у Лакташима

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у четвртак у Лакташе, где ће се до недеље одржати Суперкуп АБА лиге.

Тренер Милан Томић повео је на пут аутобусом све расположивре снаге, а пре тренинга који ће екипа одржати у четвртак у вечерњим часовима у дворани у Александровцу, први тренер црвено-белих учествовао је у заједничкој конференцији за медије, која је у организацији ТВ Арена Спорт одржана у четвртак у дворани у Лакташима,а на којој су учествовали тренери Цедевите, Задра (први пар програма у петак) и Олимпије и Црвене звезде (последњи меч четвртфинала Суперкупа 20.30 часова):

Припреме су прошле у најбољем току. Као што знате – имали смо двојицу повређених играча: Давидовца и Ненадића, а и Фаје је имао проблема са леђима. Битно је да имамо добру екипу, да када је неко повређен – други могу да попуне то место истим квалитетом – рекао је тренер црвено-белих и додао:

Ми крећемо са првом званичном утакмицом. Идемо корак, по корак, Нико од тренера, играча, или председник клуба не потписује уговор са пехаром и победом. Кошарка је спорт где играју две екипе. Надам се да ће навијачи имати прилику да виде добру игру и оду задовољни кући – рекао је Томић.

Црвено-бели су у четвртак увече одрадили тренинг у реновираној дворани у Александровцу, а након њега капитен Бранко Лазић је изнео своја очекивања од Суперкупа у Лакташима:

Свака утакмица овде је прилика за нас да се додатно уиграмо, и идемо корак по корак. Добро тренирамо, имали смо неколико одсутних играча током претходног периода, Цирбеса, Фајеа, Давидовца и Ненадића. Први противник је Олимпија, добра екипа и мораћемо да одиграмо добро ако желимо победу. Посебно имамо жељу да одиграмо меч пред нашим навијачима у овим крајевима, јер знамо да Црвена звезда има пуно навијача овде, тако да их позивам овом приликом да дођу и поздраве овај нови тим са којим улазимо у сезону – рекао је капитен црвено-белих.

Екипа ће до утакмице са Олимпијом која је на програму у петак, одрадити два тренинга, планирано је и дружење са навијачима из Републике Српске у четвртак увече, а црвено-бели званично сезону отварају утакмицом која почиње у 20.30 часова.

Уколико савладају словеначког лигаша, у суботу ће такође у вечерњем термину играти са победником дуела Цедевита – Задар.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

MILOS RANKOVIC сеп 21, 2018 at 23:59

NIJE TO TOLIKO LOSE BRINE ME SAMO CETVORKA RADANOV NEMA MESTA U ZVEZDI TO JE SIGURNO VECITI TALENAT BERON JE ODLICAN MALO LOSE KRENUO CIRBES OK RISTIC ODLICAN TRENER SVE POHVALE NEMA LAKO CEMO IMA DA SLUSAS ILI LETIS BRINE ME DOBRIC STO MALO IGRA ALI BICE OK GLEDAO SAM CEDEVITU NISTA POSEBNO GROBLJE NULA JEDINO BUDUCNOST NE STRANCI NEGO GORDIC I IVANOVIC OPET NOSE BUDUCNOST MISLIM DA SMO BOLJI NEGO PROSLE SEZONE BAR ZA PEDESET POSTO NAJVISE ZBOG TRENERA

Reply
Dragan сеп 21, 2018 at 21:33

Boze, sta mi igramo u Laktasima…Olimpija u prvom poluvremenu trenutno vodi 8 razlike! Mi smo kao usporenin film…Bez igre! Ocajnicki guramo loptu pod kos Cirbesu i to je to… Prosek starosti prve petorke preko 30 godina…i onda neka klincurija iz Olimoije tutnje ko brzi voz pored nase odbrane! Odzo ubedljivo najgori, a Faje zalutao! Onaj dripac Jankovic je za njega Lebron!!! Pa, ne mogu da verujem…Valjda ce se stabilizujemo i pobedimo! Ne bi bilo dobro da na prvoj zvanicnoj utakmici izgubimo i ispadnemo u prvom koli Superkupa… Definitivno, trening utakmice su velika varka! Imali smo pet pobeda u pet utakmica i dodje zvanicna utakmica i Olimpija sa dva crnca i 10 klinaca nas cepa u prvom poluvremenu! Uzassss.

Reply
Dragan сеп 21, 2018 at 22:09

Dodjosmo do plus 15 pocetkom poslednje cetrvtine…Cim su izasli Odzo i Tomicevi menadzersko-burazersk(ocigledno) dovedeni igraci Perperoglu i Faje…poceli smo da igramo brzo i raznovrsnije, i odmah napravismo 15 razlike…A Pera Antic je za Perperoglua Porse Karera u brzini…Onda je sve jasno sta igra Grk koji kao da je izasao iz sanatorijuma ili penzionerskog doma!!!

Reply
Dragan сеп 21, 2018 at 22:22

Pobedismo ubedljivo sa 26 razlike! Pobedu doneli Beron, Covic(iznenedjenje!!!), Radanov(iznenadjenje plus, igrao na poziciji 3) i Ristic…kada su oni zaigrali uz pomoc Branka Lazica i Cirbesa…licilo smo na mnogo dobar tim… Regland u proseku… Dobic slab, a momak za kojim kukamo svi mi ovde na MCZ, Simanic totalno izgubljen!!! Pojma nema!!! Mozda je Radonja bio u pravu kada je rekao svojevremeno da ne racuna na njega i da ne veruje u njegove igracke kvalitete!! Faje i Perporoglu kosarkaski Meleg i Jevtovic…ocigledno dovedeni menadzersko-burazerskom vezom… Sutra protiv Cedevite!!! Pobeda bi bas legla!!!

Reply
Dragan сеп 21, 2018 at 22:30

Raduje sto je Tomic posle utakmice izjavio da je rezultat mnogo bolji nego sto je bila igra i da su pojedinci odigrali ocajno!!! Bravo za trenera!!!

Reply
Zeka Zvezdas сеп 21, 2018 at 22:53

Zasto nije igrao Nenadic? Receno je da je izasao iz povrede. S obzirom kako je Nenadic igrao zavrsnicu KLS, a kako je Peperoglu igrao veceras – ja sam misljenja da je Nenadic Kevin Durant za Grka, koji je veceras promasivao zicere na polaganju(!!??), sa distance vise neuspesan nego uspesan, ali to i nije toliko katastroficno(mozda veceras nije imao suterski dan), nego je lik rupa u odbrani, bez ikakvog kretanja , nezainteresovan, neborben!

Reply
Josif сеп 21, 2018 at 23:00

Смањи доживљај брате.Ово је било са пола снаге.Сутра је Цедевита право мерило.И нетреба на почетку да све буде у реду.позз

Reply

Leave a Comment