Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Иван Хорват: Даваћемо максимум, борићемо се до краја

Капитен јуниорске екипе Црвене звезде, која је актуелни шампион Србије, и члан кадетске репрезентације Србије Иван Хорват предводник је генерације Звездине талентоване деце која су прикључена првом тиму у току протекле сезоне.

Иван је Звездино дете, уз Алексу Туфегџића, Матију Николића и Стефана Петрића прошле сезоне је дебитовао за први тим, а у плеј-офу добио и већу минутажу. Летос био члан репрезентације Србије на Европском првенству за кадете у Хрватској, заједно са Петрићем, која је изборила пласман на СП у Македонији наредне године, и погађао је мрежу 14 пута.

Углавном је већина екипе нова, уз играче који су остали из прошле сезоне и нових играча, ту је и нас пар из млађих категорија, за које је ово прва сезона у којој ћемо моћи да пружимо допринос Звезди. Носимо и неко искуство са Европског првенства на којем смо учествовали, сматра изданак Звездине школе.

Млади средњи бек очекује велике борбе у наредној сезони.

Никоме нећемо допустити да нас победи, даваћемо максимум, борићемо се до краја и да уђемо у плеј-оф. Мислим да ово може да буде добра сезона, да можемо да урадимо добре ствари, иако су нас можда и потценили.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment