Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КК Црвена звезда 2018/19-ростер

Кошаркашки клуб Црвена звезде је претходног петка 14. септембра одиграла последњу припремну утакмицу пред старт нове сезоне, а већ 21. септембра наш клуб очекује и први званични сусрет. У оквиру Супер купа АБА лиге црвено-бели ће у петак са почетком од 20:30 часова одиграти четвртфинални меч против љубљанске Петрол Олимпије.

Као увод у старт нове сезону промовисани су и бројеви које ће наши кошаркаши носити у сезони 2018/19 у којој ће учествовати у пет такмичења. Поред већ поменутог Супер купа АБА лиге, Црвена звезда ће учествовати и у АБА лиги, Еврокупу, Првенству Србије и Купу Радивоја Кораћа.

Играчки кадар КК Црвена звезда за сезону 2018/19:

#1 – РЕГЛАНД Џо (САД)
#2 – РАДАНОВ Алекса
#3 – ЧОВИЋ Филип
#4 – КЕШЕЉ Марко
#5 – ПЕРПЕРОГЛУ Стратос (Грчка)
#7 – ДАВИДОВАЦ Дејан
#9 – НЕНАДИЋ Немања
#10 – ЛАЗИЋ Бранко /капитен/
#11 – ФАЈЕ Мохамед (Сенегал)
#12 – БЕРОН Били (САД)
#13 – ДОБРИЋ Огњен
#14 – РИСТИЋ Душан
#22 – СИМАНИЋ Бориша
#33 – ЦИРБЕС Мајк (Немачка)
#50 – ОЏО Мајкл (Нигерија)
Тренер: ТОМИЋ Милан

Повезане вести

5 comments

josif сеп 20, 2018 at 07:19

Umesto da pozelimo momcima da sezonu pocnu trofejom superkupa sto bi bilo od ogromne vaznosti za ovaj novi tim,tu se neki jos uvek bave Keseljem i Covicem kodasu neznam ubili nekog.Shvatite vecjednom,ako trener nema protiv i misli da mogu da daju neki doprinis kosmo mi da sudimo,nase je da damo podrsku.I meni se sada nesvidja u FK onaj Causic ali kad Miloje kaze da je odluka njegova onda to postujmo,tako i za Keselja i Filipa.pozz

Reply
Србин са Космета сеп 20, 2018 at 17:37

Тако је Македонац!
Кешељ је био много добар играч,али изгубио самопоуздање,Човић одиграо сасвим коректно.Ако га вређају гробоси,ми бар можемо да их не прозивамо и намећемо им притисак.

Reply
Estrella Roja сеп 20, 2018 at 17:43

Daleko od toga da su Filip i Marko najveći zlikovci koji nam ugrožavaju spokoj. Pored svih današnjih problema običnih ljudi to deluje kao egzotična glupost. Reč je o principu, misliš da bi trener sa autoritetom ostavio u rosteru mlađeg Čovića. Sigurno ne, a najgore u svemu što se ruši atmosfera jer kad krenu porazi, a sva je prilika da će doći i slabiji rezultati, dežurni krivci će biti ta dva igrača iako oni nisu suštinski problem lutanja u konceptu i traženja svog mesta u trenucima kad su dva konkurenta u svim segmentima bolji od nas…doduše jesu deo tog procesa i skoro su paradigmatični. Ako bi povlačili paralelu sa fudbalom, setimo se nepotizma bivšeg selektora Petkovića sa svojim sinom. Ni on (sin) nije bio loš momak niti toliko loš igrač, ali realno je bio daleko od reprezentacije skoro koliko i junior od prvog tima Zvezde…posebno u svojim tridesetim.

Reply
Србин са Космета сеп 19, 2018 at 21:45

Мислим да ће ово бити јако успешна сезона!
Напред Звездо!

Reply
Estrella Roja сеп 19, 2018 at 17:59

Kešelj je ostao da bi junior delovao podnošljivije. Ipak, to je prosto nemoguće.

Reply

Leave a Comment