Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Марин – Незаборавна атмосфера и вредан бод

Марко Марин, импресиониран атмосфером на стадиону “Рајко Митић” и задовољан ремијем (0:0) против Наполија напустио је клупске просторије после првог меча Црвене звезде у Лиги шампиона.

Задовољни смо освојеним бодом, веома важним из више аспеката. Наполи је одлична екипа и врло добро смо знали шта нас очекује. Имали смо прилику да из контре угрозимо противника, али смо требали у тим ситуаијама боље да се разигравамо – рекао је Марин.

 

Подршка пуне Маракане још једном се показала као једно од најјачих оружја црвено-белих.

 

– Атмосфера је била фантастична. Незаборавна! Играо сам прегршт утакмица у Лиги шампиона, али овакав утисак на мене није оставила ниједна претходна. Осечај је био невероватан. Од песме звездаша нисам чуо химну Лиге шампиона. Биће тешко на страни, али ћемо пред домаћом публиком моћи да покваримо планове и осталим ривалима у групи.

 

Премијера у групној фази Лиге шампиона и епитет историјског меча имали су значајан утицај на београдски тим.

 

– Били смо у грчу током уводних минута што је логично с обзиром на то да никад раније нисмо играли сличан дуел. Очекивали смо овакав ток. После 15 минута смо се ослободили притиска и заиграли конкретније. У другом полувремену ривал је био још офанзивнији, али мо успели да се одбранимо и освојимо бод. Показали смо да можемо да играмо фудбал.

 

Времена за размишљање о одиграном мечу нема превисе јер већ за викенд шампиона Србије очекује највећи изазов на домаћој позорници.

 

– Следи вечити дерби, веома важан дуел. Очекујем да победом отклонимо све дилеме и докажемо да смо најјача екипа у држави – истакао је Марин.

Повезане вести

Leave a Comment