Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Квартет играча у улози продаваца сезонских карата

Кошаркаши Црвене звезде мтс Огњен Добрић, Душан Ристић, Немања Ненадић и Марко Кешељ опробали су се у понедељак у улози продаваца сезонских улазница за сезону 2018/2019 .

У новој улози, црвено-бели су се опробали у просторијама клуба на Малом Калемегдану где се већ 14 дана одвија продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс.

Шеги, Кеш, Риле и Немања успешно су обавили изненадну мисију на Малом Калемегдану и као успешни продавци, усрећили неколицину купаца сезонских улазница који су се у том тренутку обрели у просторијама КК Црвена звезда мтс.

КК Црвена звезда мтс подсећа да продаја сезонских улазница траје до октобра Најважнија олакшица осим врло повољне цене је и попуст од 1000 динара, који ће за разлику од претходне сезоне, бити обезбеђен само за носиоце чланске карте клуба „ЗВЕЗДАШ”

Клуб подсећа, да сви који до сада нису извадили чланску карту, могу то без много муке то да ураде у просторијама клуба на Малом Калемегдану, пре него што купе нову сезонску карту и то без додатних трошкова (клуб преузима на себе трошак издавања картица). Такође, ту погодност могу остварити и основне „Звездаш” картице и картице вишег нивоа (бронзана, сребрна, златна, платинаста и дијамантска) које су појединци обезбедили кроз донације свом клубу. Сви власници „Звездаш” картица ће бити у могућности да на Малом Калемегдану персонализују своје чланске картице!

Све донације и свој статус, који Вам доноси картицу вишег нивоа, можете пронаћи на следећем линку: https://www.did.rs/donatori

Процедура је врло једноставна, уз пар једноставних корака и унос основних личних података купца, добијате Вашу чланску карту КК Црвена звезда.

Продаја сезонских улазница и издавање чланских карата обављаће се сваког радног дана од 10-18 часова, и суботом од 12-18 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Свака победа је лепша, и сваки пораз лакши, када имамо са киме то да поделимо. Када знамо да су са нама и део нас, људи које је повезала једна ствар – љубав, и верност према Црвеној звезди.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment