Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Живковић: Без страха у нови изазов

Омладинци Црвене звезде на премијери у групној фази омладинске Лиге шампиона одмериће снаге са вршњацима из Наполија. Италијански представник биће гост српског шампиона на стадиону Чукаричког, а Братислав Живковић је истакао значај предстојећег меча.

Ново искуство и нови изазов за нас. Прилика да одмеримо снаге са најбољим тимовима Европе и видимо где смо. Надам се да ће играчи у меч ући слободно и без страха, без обзира што смо једна од најмлађих екипа у овом такмичењу. Момци су веома мотивисани и једва чекају први судијски звиждук. Рекао сам им да у меч уђу растерећено и покажу таленат и такмичарски дух, а резултат нека буде резултат пруженог на терену – истакао је шеф стручног штаба омладинаца Црвене звезде.

Очекивања су увек највиша, али је Живковић свестан тежине задатка.

Прижељкујемо победу и три бода, међутим, нећемо бити незадовољни ни ремијем с обзиром на то да смо дебитанти у овом такмичењу. Ривал је реномирани тим који у првенству сваке недеље игра мечеве у рангу Лиге шампиона. У овом тренутку једини проблем могла би да нам представља њихова физичка доминантност.

По завршетку дуела, црвено-бели јуниори ће се упутити ка Љутице Богдана где први тим очекује премијера у групној фази Лиге шампиона.

Спортски је увек ићи на обеду, без обзира на ривала. Верујем у стручни стаб, Владана Милојевића и играче, показали су квалитет резултатима у последњих годину и по дана. Кад год смо помислили да неће успети демантовали су нас, надам се да ће и овај пут пријатно изненадити. Одмах по завршетку наше утакмице упутићемо се на стадион „Рајко Митић“ да подржимо сениоре – рекао је Живковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment