Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић – Нећемо овде стати

Ненад Крстичић биће један од адута Црвене звезде против Наполија (уторак, 21.00) у мечу првог кола групне фазе Лиге шампиона. Пред дуел са добро познатим ривалом, архитекта црвено-беле игре изразио је поштовање према ривалу, али и истакао високе амбиције.

– Играо сам сијасет пута против Наполија, знам каква је екипа и свестан сам да ће бити тешко. Спремамо се као и за сваки претходни меч, до детаља радимо на тактици. Улазак у Лигу шампиона је велики резултат за клуб, навијаче и нас, и даћемо све од себе да се не зауставимо на овоме – рекао је везни фудбалер.

Невероватно интересовање црвено-беле јавности за дуел са италијанским клубом најбоље је осликано у податку да су улазнице распродате за мање од три сата, а епилог продаје улио је додатну сангу изабраницима Владана Милојевића.

– Еуфорија која влада међу звездашима је додатни мотив. Самим тим што смо пробудили емоције код људи стекли смо повод да се боримо и оставимо последњи атом снаге на терену. Видели смо разлику у двомечу са Салцбургом и утицај публике. Нема дилеме да су наш 12. играч и да уз њих можемо до жељеног резултата. Бодриће нас и легенде клуба из 1991. године што је такође мотив више.

Крстичићево искуство из Серије А представљаће драгоцен адут Звезде на премијери Лиге шампиона.

– Тешко је наћи слабу карику у тако добром тиму. Покушаћемо да пронађемо њихову Ахилову пету, али не бих откривао шта то може да буде. Прегршт је квалитетних играча у редовима противника, али бих издвојио Марека Хамшика као директног ривала. Брз је, доста се креће и није га лако чувати – истакао је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment