Moja Crvena Zvezda
ВажноКошарка

Пао и Нижњи!

Црвена звезда – Нижњи Новгород 88 : 77

У последњој припремној утакмици у хали Александар Николић која је била отворена за јавност победили смо јаку Руску екипу Нижњи Новгород пред 4000 навијача. 

Рекло би се да смо рутинирали сасвим солидне Русе,али није било баш лако,морали смо да се помучимо у овој утакмици,тек у финишу смо преломили резултат и сигурно смо привели на нашу страну.

Оно што радује је приступ утакмици,борили смо се,играли смо физички јаку кошарку,добро смо изгледали у нападу.Мислимо да ће напад кад се комплетирамо сигурно бити убојит,оно где имамо пуно простора за напредак то је игра у одбрани.Било је хтења,било је жеље,али у овој фази припрема нисмо имали енергије да играмо јако,изостала је игра у примарној па и секундарној транзицији за лаке поене.

Мислимо да ће то временом доћи на своје место кад се комплетирамо,мада радује жеља,приступ игри и решеност свих у тиму и стручном штабу да имамо победничку сезону у којо ћемо освојити трофеје.

Публика се скупила у добром броју,повремено је било и јаке подршке,не сумњамо да ће са победама доћи и много више навијача и да ће атмосфера бити наелектрисана са огромном подршком.

У овој фази припрема није баш лако одредити допринос играча,али сви су се трудили и свако је дао вечерас најбоље од себе тренутно.Неко наше запажање је да је баш Оџо одскочио и био играч утакмице. Несумњиво са оваквим трудом врло брзо ће постати љубимац армије навијача Звезде.
Све у свему,лепо вече у хали Александар Николић,а видљиво је и да се публика зажелела кошарке.

Црвена звезда: Кешељ 6, Регленд 11 (5 ас), Раданов, Перпероглу 5, Лазић 9 (3/5 за три), Човић 7 (6 ас), Симанић 8, Добрић 3, Фаје 7, Оџо 16, Берон 7 (5 ас), Ристић 9 (5 ск).

Нижњи: Родерик 3, Брусар 11, Григорјев 2, Комолов 6, Гудумак 6, Астапкович 11, Жбанов 3, Узинскиј 4, Попов, Драгичевић 10, Стребков 15 (6 ас), Торопов, Пери 6.

Повезане вести

3 comments

ds banja luka сеп 16, 2018 at 00:31

Sjano odradjen prelazni rok,a to ce i vrijeme pokazati.Ovo je godina kad ce Borisa Simanic konacno pokazati sve ono s cim raspolaze.Ovaj tim zasluzje veliku podrskul,znam da je zvezdin navijac u fodbalskoj euforiji,ali nesmijemo zaaboraviti koliko su nam ovi momci zadrzali dostojanstvo i teskim trenutcima za SD.CZ i vrati li nam vjeru u slavne dane….Ja znam da cu kad god mogu biti s’ njima a mislim da to moramo svi,svi mi cigani i zvezdasi…..bez da zvucim pateticno.Stvari su dosle na svoje sad braco ciganni uzivajmo….

Reply
Србин са Космета сеп 16, 2018 at 14:54

Баш тако!
Наговештај добре сезоне!

Reply
SVE PJANO21 сеп 15, 2018 at 17:30

Da smo imali ovaj sastav prošle sezone, titula nebi dolazila u pitanje. Mada mislim da je gubitak titule rezultat političkih igara više nego sportski kvalitet.

Reply

Leave a Comment