Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели зову, слободан улаз за Нижни Новогород

Улаз на последњу пријатељску утакмицу Црвене звезде пред пут у Лакташе, биће слободан. Црвена звезда мтс у петак од 19 часова дочекује екипу руског ВТБ лигаша НИжнег Новгорода.

Улаз на последњу припремну утакмица пред старт такмичарске сезоне 2018-2019 коју кошаркаши Црвене звезде мтс играју у петак против члана ВТБ и Руске лиге „Нижнег Новгорода” биће слободан!

Једна од најозбиљнијих провера црвено-белих у припремном периоду, уједно и поседња утакмица у Београду, пред пут екипе на „Суперкуп” АБА лиге у Лакташима, играће се у петак од 19 часова у дворани „Александар Николић”.

Нови тренер црвено-белих Милан Томић и првотимци клуба, и поред првобитног плана да сви мечеви у припремном периоду буду затвореног типа, изразили су велику жељу да се на овај начин представе црвено-белој публици и навијачима Црвене звезде, пре одласка у Лакташе на утакмице Суперкупа.

Зато вас КК Црвена звезда мтс позива своје присталице да дођу у великом броју и званично се упознају са Стратосом, Џоом, Душаном, Билијем, Немањом… момцима који ће ове сезоне носити дрес Црвене звезде .

Црвена звезда мтс је у припремном периоду славила у три утакмице, у среду следи још једна провера „затвореног типа” са Антверпеном, док је меч са „Нижним” на програму у петак (19).

Капије дворане „Александар Николић” биће у петак отворене у 18 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment