Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Додирнимо звезде! (ВИДЕО)

Од понедељка 10. септембра започиње регуларна продаја годишњих улазница за утакмице КК Црвена звезда мтс за сезону 2018/2019. У претпродаји која је била намењена власницима прошлосезонских годишњих карата, Звездаши су већ додирнули звезде, а сада је ред и на вас.

КК Црвена звезда мтс у протеклој недељи је започео продају годишњих улазница за сезону 2018/2019. У протеклој недељи су власници годишњих карата из протекле сезоне имали привилегију да додирну звезде и они су то учинили. Бројни навијачи заузели су своје место у дворани, а клуб са Малог Калемегдана омогућио је највернијим навијачима да заузму поново исту позицију у дворани на утакмицама свог вољеног клуба.

Правили су се редови у просторијама клуба на Малом Калемегдану и владала је права еуфорија јер се почетак сезоне веома приближио. Навијачи су узели своје годишње карте које су и ове године посебно дизајниране. Креативни тим КК Црвена звезда мтс осмислио је јединствен дизајн па је тако вредно ’’парче пластике’’ добило посебно рухо јер годишње карте су дизајниране у облику кошаркашке табле. Свака улазница је у посебној боји у зависности од тога да ли је Ваша улазница за трибину, партер, белу или плаву ложу, вип ложу или места тик уз терен.

Без обзира које место Ви заузмете, веома је важно ко је уз Вас. У дворанама ’’Александар Николић’’ и Београдској арени стицала су се нераскидива пријатељства, стварале успомене са пријатељима, породицом, кумовима и наследницима за цео живот. Били смо и сведоци неколико просидби што је такође представљало својеврстан спектакл, али и нову нераскидиву везу.

Црвена звезда је годинама уназад слала јаке поруке, а оно што је све нас окупило је љубав према црвено-белим бојама и велика страст према игри под обручима. Желимо да тако буде и даље и зато Вас позивамо да заузмете своје место у хали и да увек знате ко је поред Вас. Уз важно да обавештење да је од сутра поред просторија клуба на Малом Калемегдану могуће сезонску улазницу купити и онлине на сајту партнера Црвене звезде Евентима, остављамо вам и линк са свим сервисним информацијама – ЛИНК.

Позивамо вас да погледате следећи видео и освежите своје успомене јер колико од сутра стварамо нове. Подржите Вашу Црвену звезду јер сваки аплауз се рачуна:

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment