Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Оформљен пословни пул Црвене звезде

За постизање врхунских спортских резултата неопходна је адекватна помоћ и подршка спонзора. Значајан број успешних фирми ове године одлучио је да подржи нови пројекат и креирање новог система Црвене звезде па је руководство црвено-белих одлучило да максималну пажњу посвети онима који су уложили средства, време и енергију како би помогли Звезди.

У том циљу је оформљен пословни пул на чијем челу је Срђан Јовичић који ће водити рачуна о потребама спонзора, њиховом бољем међусобном повезивању, али и пословном повезивању са спонзорима осталих екипа које се такмиче у АБА лиги.

Првом окупљању које је уприличено на Малом Калемегдану присуствовао је тренер Црвене звезде Светислав Пешић, председник црвено-белих Небојша Човић и представници спонзора: Лукоил, Магма – МПГ, МТС, БС Инветсмент гроуп, Балкан бет, Банца Интеса, Пхонеиx пхарма, Адидас, Ласта, Јат аирwаyс, Аеродром Никола Тесла Еуромода, Др. Ристић, ДПЦ (Дигитал принт центар), Стерлинг – Деним, Прва српска кошаркашка гимназија – Колеџ Београд, Сецуритас, Хало агенцy, Књаз Милош, Интеркомерц а.д, Алма Qуатро, Мастер фриго, Пресс, Сигма.

Повезане вести

11 comments

Mladjen дец 2, 2011 at 16:15

Jedino sto mogu da konstatujem je da nas Partizan gazi svuda…Muka mi je vise od toga! Hocu jaku ZVEZDU! Hej oni igraju skoro svake godine evropu da li ligu evrope ili ligu sampiona,u kosarci imaju nenormalno jak tim! PUKLI SMO!

Reply
Milan дец 1, 2011 at 22:09

Ne mogu da vjerujem kol’ko su se pojedinci primili na onu „vijest“ iz Njuz.net-a…Ljudi moji,Njuz.net je zajebantski sajt, prave lažne vijesti…Samo opušteno. SACZ

Reply
Теша_Делија!!! дец 1, 2011 at 23:36

Nije brate, Srbin je stvarno ubio onu ajkulu prosle godine u Egiptu ahahahha 😀

Reply
dejo дец 1, 2011 at 20:33

http://www.mozzartsport.com/vesti/9343/vilotica-menja-nikola-maksimovic/ ovo bi bio pravi potez decko ubija.dovedite ga

Reply
severna_strana дец 1, 2011 at 20:47

sam podatak da je sa 20 god kapiten ekipe sve govori, mislim da bi to bilo extra

Reply
vegas дец 1, 2011 at 20:10

Pitanje za admina:sta znate o glupostima da je neki americki kosarkas „greskom“ potpisao za nas KK?!Ja mislim da je to neverovatna glupost.

Reply
Luka дец 1, 2011 at 20:20

Glupost naravno,ali radi se na dovodjenju igrača.

Reply
Milan дец 1, 2011 at 20:22

To je zezanje.To je takav sajt….

Reply
Ryber Palunko дец 1, 2011 at 19:49

A Vesića niko ništa ne pita!? Gdje će vam duša!?

Reply
Dragan дец 1, 2011 at 20:23

Gde ce nam dusa? A ti mu dodjes ko zadusna baba ?

Reply
Aleksandar дец 2, 2011 at 08:12

Ja bi ga pitao gde su novci? Ako je tačno da je zaista izašao tj da neće na indirektan način vući konce onda dobro. U tom slučaju očekujem boljitak, jedan lopov manje. Pardon dva, i Adža je odperjao.

Reply

Leave a Comment