Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ерин Перпероглу и Валори Берон затвориле четврти камп „Буди и ти звездица“

Четврти камп у организацији ККЖ Црвена звезда „Буди и ти звездица“ на Малом Калемегдану завршен је синоћ предавањем Ерин Перпероглу и Валори Берон.

На отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану од 25. до 31.августа одржао се бесплатни камп у организацији ККЖ Црвена звезда за девојчице рођене 2004.године и млађе, четврту годину заредом у циљу додатне популаризације кошарке, а пре свега женске кошарке која је доносила Србији велике успехе у годинама за нама.

Током претходне недеље полазнице кампа су училе су од тренера млађих категорија ККЖ Црвена звезда Зорана Акановића, Ружице Карић и Марине Станојевић, а посебну драж је дало присуство гостију и промотера кампа.

Камп су отвориле првотимке црвено-белих, шампионке Србије које су „пришиле“ трећу звездицу изнад грба ККЖ Црвена звезда. Освајачи сребрне медаље на ЕП за младе које је предводила капитен Ивана Катанић, Невена Наумчев, Милица Бојовић, Мина Ђорђевић и Маријана Зукановић дружиле су се са полазницама кампа у понедељак. Промотер кампа, најбоља кошаркашица Европе и репрезентативка Србије, Соња Петровић је уз карактеристичан осмех и задовољство делила савете и разговарала са девојчицама у среду, а освајач прстена WNBA Ерин Перпероглу и Валори Берон, супруге нових појачања КК Црвена звезда Стратоса Перпероглуа и Билија Берона, биле су гошће изненађења последњег дана дружења.

Осим о кошаркашком WNBA и европском искуству Ерин Перпероглу, девојчице су имале прилике да науче много тога и о здравом начину живота, навикама једног спортисте, здравој исхрани и спортским рутинама фитнес инструкторке Валори Берон. Ерин и Валори су одговарале на бројна питања стотинак одушевљених и знатижељних полазница кампа.

Последњем тренингу придружили су се и првотимци Црвене звезде Стратос Перпероглу и Били Берон и тако додатно изненадили девојчице, а полазницама су Ерин и Валори за крај дружења поделиле сертификате за учешће у црвено-белом кампу. Све је то увеличано заједничком фотографијом и поздравом за крај кампа.

Осмеси девојчица и жеља за радом и напредовањем у њиховим почецима у игри под обручима показали су да је одрађен одличан посао током седмодневног дружења на месту где је кошарка настајала.

Комплетну фото галерију можете погледати на званичној фејсбук страници ККЖ Црвена звезда.

Видимо се и следеће године на Малом Калемегдану!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment