Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Ватерполо клуб довео седморицу у једном дану!

БВК Црвена звезда за сезону 2018/19. довела је седам искусних играча који би требало да представљају основ тима који ће учествовати на четри фронта у наредној сезони: Лига шампиона групна фаза, Јадран Триглав Лига, Суперлига Србије, Куп Србије.

Александро Краљ (голман који је бранио већ за БВК Црвена звезда у сезони 2016/17), Милош Максимовић, Борис Поповић (две сезоне наступао за БВК Црвена звезда) који су дошли из Ватерполо клуба Будва, Душан Васић из „WC VOULIAGMENI“, Андриа Битађе из „WC ROMA VIS NOVA“, Кристијан Шулц капитен јуниорске селекције 2000. год. и Лука Перковић из „Waterpolo Tenerife Echeyde“.

Првом тиму ће се придружити такмичари из млађих категорија БВК Црвена звезда који су ове године прваци у категорији 2001. и млађи, вицешампиони у категорији 2003. и млађи и вицешампиони у категорији 1999. и млађи. Клуб је поносан на своје млађе такмичаре који су се достојанствено и спортски носили са свим проблемима на које је клуб наилазио, од сталног мањка термина и услова за несметани рад млађих такмичарских категорија.

Време је да млада генерација добије шансу у врунским такмичењима и омогући својим резултатима да генерације које долазе никада више не буду без базена и крова над главом.

Име које клуб носи никада није злоупотребљено већ је својим трудом и залагањем сваким даном оправдано.

Звезда је живот

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment