Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бен: Као тим можемо све

Јунак најновије Звездине европске победе над Спартаком из Трнаве свакако је крилни нападач црвено-белих Бен. Он је забележио је погодак, а потом и асистенцију код гола који је постигао Немања Радоњић.

Одиграли смо одличну утакмицу и после оваквог меча увек треба причати само о колективу. Када играмо као тим можемо да победимо сваку екипу, то смо и доказали. Наравно да сам срећан због гола и аистенције, али најбитније је да смо се пласирали у четврто коло квалификација за Лигу шампиона. Била је ово одлична утакмица за мене и за целу екипу. Било је веома тешко на терену, али показали смо карактер и показали смо колико далеко желимо да идемо у Лиги шампиона ове године. Није било лако, али ми смо успели. Веома сам поносан на своју екипу – рекао је Бен.

На терену се свих 120 минута водила жестока борба.

Није лако играти против екипе која наступа веома грубо и која је чврста као Спартак. Нису бољи тим од нас, то смо и доказали. Видео се наш карактер, имали смо прави одговор на њихов стил игре.

Већ наредне недеље наше фудбалере очекује сусрет са екипом Салцбурга у плеј-офу за Лигу шампиона.

Очекује нас одличан противник, Салцбург је прошле године далеко догурао у Лиги Европе. Знамо шта треба да урадимо и знамо да можемо то. После утакмице у Трнави још више сам уверен у пролазак даље. Борили смо се сви заједно. Заједништво ће нас довести до победе. Борбени дух и жеља за победом увек су присутни код нас. Против Салцбурга морамо да играмо као тим. Сада морамо да наставимо са истим приступом и осталим утакмицама које нас у будућности очекују – поручио је Бен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 15, 2018 at 14:09

BIG-BEN::SVAKA CAST TEBI::E TO JE POJACANJE OD PRVE TEKME::NEMA STA DA PRODJE POLA GODINE DA SE NEKO UKLOPI::ILI ZNAS ILI NE ZNAS

Reply

Leave a Comment