Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Оптимизам пред Словачку

Само један дан дели фудбалере Црвене звезде од утакмице која одлучује о много тога. Звезду у уторак свакако очекује утакмица досадашњег дела сезоне, а тога су свесни и првотимци.

— Очекује нас најбитнија утакмица у овој сезони, утакмица која нам одређује да ли ћемо играти у Европи, и свима ће нам много значити да победимо. Надам се да ћемо имати и мало среће, што се тиче квалитета мислим да је на нашој страни, то смо показали и у првој утакмици, а андам се да ћемо успети да на време отворимо противника. Спремни смо, већина играча јуче није играла па претпостављам да смо спремни. Немамо дугачак пут, не верујем да ћемо бити много уморни и бићемо спремни да одрадимо тренинг увече — рекао је који верује да ће утакмица подсећати на ону у Београду.

— Очекујем исту утакмицу као у Београду, од почетка ће бити тврдо. Ако постигнемо један гол у првом полувремену, много тога ће се променити и утакмица ће се отворити — уверен је Стојиљковић.

Са својим саиграчем сагласан је и Милош Дегенек.

— Спремни смо и физички и психички, знамо шта треба да урадимо. Идемо на победу и очекујемо да се пласирамо у четврто коло. Очекујемо сличну игру са њихове стране. Ми ћемо да се организујемо и да дамо све од себе — рекао је Дегенек.

Повезане вести

Leave a Comment