Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Капитен код капитена

Капитен и легенда ФК Црвена звезда Ненад Милијаш био је гост кампа „Деки 5“ на Златибору, најмлађег капитена у историји и још једне легенде ФК Црвена звезда, Дејана Станковића.

Импресивна листа гостију и предавача на фудбалском кампу, и не само фудбалском – „Деки 5“, легенде светског фудбала, нашег Дејана Станковића употпуњена је доласком капитена Црвене звезде.

Након Марка Матерација, Кристијана Кивуа, још једног бившег Звездиног капитена Марка Пантелића, почетнике кампа је поздравио и Ненад Милијаш. Звездин капитен се одазвао позиву бившег саиграча у репрезентацији Србије и мало је рећи одушевио присутне малишане.

Малишани су аплаузом и скандирањем „Мики капитен, један је Мики капитен“ дочекали црвено-белу легенду, коме је управо капитен био Деки Станковић. И још једном показали да од деце треба учити.

FOTO: facebook/Fudbalski kamp Deki5

Деки и ја смо велики пријатељи, огромно ми је задовољство што смо се дружили данас на кампу са децом. Очекивао сам и знам да све што ради Деки да је то на врхунском нивоу, али сам и ја мало изненађен колико је све професионално урађено. Свака част Декију и људима у организацији. Деки је лидер, вођа, и максимално се посветио кампу, још једном свака част„, рекао је Милијаш, на шта је Деки шаљиво одговорио да ли после оваквих похвала очекује место директора кампа, а десетка Црвене звезде је имала спреман одговор – „Ко зна, можда„.

Ненад Милијаш ће бити предавач и у трећој смени кампа. Камп Деки 5 посвећен је дечацима рођеним од 2003. до 2008.године. Односно генерацијама У11/У13/У15.

Информације и детаљније праћење дешавања са Златибора дневном нивоу можете пратити на фејсбук страници кампа.

Повезане вести

1 comment

Marko авг 11, 2018 at 00:28

Milijašu svaka čast, ali čovek nije nikakva legenda Zvezde!

Reply

Leave a Comment