Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Звездин плеј је Џо Регланд!

Џо Регланд

Џо Регланд је нови плејмејкер КК Црвена звезда!

Финалиста Еврокупа протекле сезоне из редова Локомотиве Кубан, коју предводи Саша Обрадовић, договорио је једногодишњу сарадњу са шампионом Србије, уз могућност продужетка на још једну.

Регланд је прошло лето потписао двогодишњи уговор са Локомотивом, али се задржао једну сезону. У Краснодар је стигао из Серије А и Авелина, а претходно је наступао и за Канту и Олимпију из Милана, као и за турску Каршијаку, и шпанску Мурсију, његов први тим у Европи.

Регланд је рођен 11.новембра 1989.године у Масачусетсу, висок је 184 центиметра.

Након колеџе каријере (Плејт и Вичита Стејт) од 2012.године гради европску каријеру кроз Мурсију, Канту, Армани, Пињар Каршијаку, италијански Авелино и Локомотиву са којом је прошле сезоне освојио куп Русије и играо финале Еврокупа. У Русији је имао просек од 12 поена и 4 асистенције по утакмици, играјући у Еврокупу и ВТБ лиги.

Одликује га изузетна брзина, агресивност и добар преглед игре,а његовим доласком Црвена звезда мтс је добила искусног организатора игре који ће подићи квалитет тима на још виши ниво.

КК Црвена звезда мтс такође изражава велико задовољство и захвалност Џо Регланду што је међу бројним понудама, од којих су неке биле и знатно финансијски повољније, изабрао понуду КК Црвена звезда мтс због идентичних спортских и такмичарских циљева које имамо.

До званичне промоције и старта припрема, биће објављено и који ће број амерички бек носити на дресу црвено-белих.

Рагланд је након Перпероглуа, Барона, Оџа, Цирбеса, Фајеа, Ристића, седмо појачање црвено-белих у овом прелазном року.

Џо, добро дошао у Црвену звезду!

Повезане вести

3 comments

Gogi авг 11, 2018 at 09:45

Eto 7 novih igraca+mladi Paunovic+trener Tomic potpisali a do nedavno ovde bilo kukanje i mracenje otici ce svi igracemo sa juniorima,raspascemo se,niko nece doci,boricemo se za opstanak itd…A evo skockace se sasvim dobra ekipa sa ovim pojacanjima+nekoliko starosedeoca i bice opet borba za trofeje,podrzimo momke na tom putu,napred Zvezda…

Reply
Dragan авг 11, 2018 at 01:36

Dobrodosao! I ostaviti Feldina i Jankovica!!!

Reply
Србин са Космета авг 10, 2018 at 23:05

ОдлСичнооооо!!!

Reply

Leave a Comment