Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Стојиљковић: Првенац у најважнијем тренутку

Никола Стојиљковић

Два првенца за Црвену звезду виђена су у победи наше екипе над Вождовцем од 2:1. У другом минуту гол је уписао Вељко Симић, док је у 25. минуту противничку мрежу први пут у црвено-белом дресу затресао Стојиљковић.

Пресрећан сам због овог гола, много ми значи што сам постигао првенац и верујем да ће их бити још много у Звезди. Посвећујем га својој породици која је увек уз мене. Искористио сам грешку противничке одбране, Остојић је покушао да врати лопту голману, видео сам да могу да је стигнем, пресекао тај пас и када сам заобишао голамана све је било лако – рекао је Стојиљковић.

Звездин шпиц осврнуо се на игру своје екипе у сусрету трећег кола Суперлиге Србије.

Прво полувреме смо одиграли одлично, на фантастичан начин смо отворили меч. Након Симићевог гола већ у другом минуту видела се наша решеност да забележимо још једну победу у низу. Двадесетак минута касније већ смо имали предност од 2:0 и требало је све да решимо трећим поготком у првом делу игре. Нисмо то урадили, али најважније је да смо тријумфовали и да из победе идемо у можда и најважнију утакмицу у сезони.

За црвено-беле у стартној постави нашла су се двојица дебитаната – Рашид Сумаила и Вељко Симић.

Данас смо показали да смо као тим изузетно јаки и стабилни. Сви добро знамо шта се у сваком тренутку очекује од нас, знамо одлично шта је чији задатак на терену и зато нам није проблем да играмо добро ко год да је у стартној постави. Одлично радимо на тренинзима, сви се добро познајемо и то се види на терену. Ко год да игра Звезда осваја три бода, то је најбитније – поручио је Стојиљковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment