Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Крстичић – Све сигурнији у себе

Ненад Крстичић

Фудбалери Црвене звезде у реванш мечу са Судувом у Литванији оверили су пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона. После победе од 2:0 изавраници Владана Милојевића прошли су даље укупним резултатом 5:0.

540-krsticic-436.jpg

Без обзира на то што смо имали велику предност договорили смо се да овој утакмици приступимо као да је прва, знали смо да ништа није готово и да морамо максимално фокусирани да уђемо у овај меч. То смо и урадили, дали смо гол на време и рутински привели утакмицу крају – рекао је Крстичић.Звездин везиста забележио је асистенцију код другог гола који је постигао Радоњић.

Очекивао сам да ће противнички играч примити лопту са те стране, одузео сам му је и после је све било лако. Нападали смо три на један, упутио сам лопту Радоњићу који је рутински спровео у мрежу. Јако сам срећан што је он постигао погодак.

Екипа Црвене звезде наставила је успешан низ без примљеног гола од старта сезоне.

То нам је циљ на свакој утакмици, да сачувамо своју мрежу. Није исто победити 2:0 или 2:1, заиста не волимо да примимо гол. Како бисмо сачували свој гол и овог пута знали смо да морамо да будемо потпуно концентрисани. Можда то сада изгледа лако, али играли смо против екипе која је на овом терену победила кипарски Апоел са 3:1.

У наредном колу квалификација за Лигу шампиона фудбалере Црвене звезде очекује сусрет са екипим Спартака из Трнаве.

Знамо шта нас чека, али у овом тренутку сви размишљамо о сусрету са Вождовцем који је овог викенда на програму. Фокусирани смо на то дс наставимо са победама и добрим играма у првенству, а биће времена после те утакмице да се анализира Спартак. Самопоуздање расте код свих играча, играмо све боље и боље и верујем да ћемо тако наставити – поручио је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment