Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Лесор више није кошаркаш Црвене звезде

Француски кошаркаш Матијас Лесор није више кошаркаш Црвене звезде. Његов нови клуб је шпанска Уникаха.

Француз је прошле сезоне појачао наш клуб, као залог за будућност, пружио неке добре партије, али је утисак да није пружио онолико колико се очекивало. Посебно је неприметан био његов учинак у финишу сезоне, када је највећу улогу на центарској позицији добио Ален Омић, код Миленка Топића.

На сајту Уникахе наводи се да је Лесор у Евролиги бележио 8,5 поена, уз 5,7 скокова у просеку, те да је био трећи најбољи млади играч и да се сматра да је један од највећих потенцијала у Европи. Шпанци су се подсетили његових најбољих партија у Евролиги, као и кратке биографије и пожелели добродошлицу новом кошаркашу. Уговор је потписан на једну плус једну годину.

Повезане вести

4 comments

vladimir јул 31, 2018 at 08:47

po meni je ok sto je ovaj prodat jer prosle sezone nije nista ili je vrlo malo pokazao u nasem klubu.Mene nesto drugo brine,sto napisa Estrella Roja u svom komentaru,sto se pravi ekipa za 4-5 mesto,bez ikakvih ambicija da se napadne titula.Prosle sezone se dr.mr.propisno izglupirao pocev od onog nesrecnika na klupi,pa do vecine igraca koje je doveo,sem Rocestija i donekle Feldina.Videcemo sta ce biti ove sezone ali ako se po jutru dan poznaje…

Reply
Dragan јул 30, 2018 at 23:17

Neverovatno. Prodajemo kosarkasa koji je vezan ugovorom sa nama i koji po transfermarketu vredi vise od Cirbesa i Odze zajedno!?? Odigrao zavrsnicu sezone veoma lose, ali je 10 godina mladji od pridoslica, a po potencijalu 10 puta vecem. Uz dobrog trenera, proslogodisnji Filadelfijin pik je mogao do neslucenih visina. Nadam se da Tomic zna sta radi i sta hoce, i da nece biti ikebana predsedniku….jer predsednik mi vec godinu dana ne uliva sigurnost. Proporcija njegovih gluposti u odnosu na dobre poteze je 15:1 u korist gluposti! I jos nesto: predsednika se lako odrekao Rocestija, koji jos uvek nema klub i lako se moze dogoditi da zaigra za Mornar ili Buducnost, a Tejlor bi sigurno pre igrao za nas nego za Montenigerse…ali predsednik rece da ne postoji mogucnost Rocestijevom ostanku… Nista mi se ovo ne svidja! Nista! Niko nije preuzeo ni odgovornost sto i mi kao i Grobari igramo u Cipiripi kupu koji smo ismejavali prosle godine…

Reply
Estrella Roja јул 30, 2018 at 22:24

Magistar ispunjava želje. Nećete Omića, dobijate privremenog penzionera Cirbesa. Nećete Lesora, dobijate Majkl Odža, privremenog košarkaša itd. Već sam ponovio, Cedevita i Budućnost su se pojačali u toj meri da nam biranje igranja sa Fmp-ovim timom ili trenutno nakalemljenim rostererom predstavlja potpuno sve jedno. Od Evrolige nema ništa ni naredne godine, bojim se i mnogo većem vremenskom razmaku. Najbolji slučaj treće mesto i to ako nam se poklope kockice.

Reply
rene artoa јул 30, 2018 at 12:16

Hvala bogu!!!

Reply

Leave a Comment