Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Зоран Пауновић потписао уговор са црвено-белима!

Пауновић

Талентовани бек и репрезентативац Зоран Пауновић потписао је у среду први професионални уговор са КК Црвена звезда мтс. Уговор је потписан на 4 године.

Талентовани бек и капитен јуниорске селекције КК Црвена звезда мтс Зоран Пауновић, потписао је у среду први професионални, уговор са црвено-белима.

Пауновић се обавезао на верност КК Црвена звезда мтс у наредне четири године.

Зоран Пауновић је рођен у Нишу 19.јула 2000.године, и прве кошаркашке кораке направио је у свом родном граду, где је са 10 година почео да тренира у екипи КК „Константин“. Од 14.године члан је КК Црвена звезда у којој је прошао све млађе селекције, а током зиме и пролећа је као капитен јуниорског тима предводио саиграче до тријумфа на квалификационом турниру ЕЛ у Београду и титуле првака државе.

Висок је 2 метра, тежак 90 килограма, и одликују га одличан скок шут, скочност и продори.

Током 2017.године Зоран Пауновић био је члан престижног кампа „Кошарка без граница“ у Тел Авиву, и стандардни је члан млађих селекција репрезентације Србије.

КК Црвена звезда мтс је потписивањем првог професионалног уговора са младим беком, репрезентативцем Србије, наставила праксу улагања у младе играче, који правилним, постепеним развојем и стручним радом у годинама које долазе, постају темељ сениорског тима. Пре Зорана Пауновића, први професионални уговор са црвено-белима током пролећа потписао је још један члан јуниорског тима, такође репрезентативни бек Аријан Лакић.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јул 28, 2018 at 12:15

Срећно у нашој Звезди!
Очекујемо много радости да нам донесеш!

Reply

Leave a Comment