Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши сложни – Рад и припрема дају резултате

Победа од 3:0 над Судувом у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона није изненађење за наше фудбалере. Они истичу да су се добра припрема и вредан рад у њиховом случају исплатили.

– Пресрећни смо због резултата и победе. Играли смо јако паметно и стрпљиво, на крају се то исплатило. Стручни штаб је одрадио одличан посао када је анализа противника у питању. Знали смо тачно шта ће да раде и како ће да играју. Чуо сам да су после утакмице коментарисали како смо их прочитало у сваком сегменту игру, то је још један доказ да смо се сјајно припремили. Имамо одличан резултат пред реванш, сигурно смо фаворити, али не смемо да се опустимо. Морамо поново да дамо све од себе како бисмо остбарили свој циљ, а то је пласман у Лигу шампиона – рекао је Савић који се осрвнуо и на првенац Ебисилиа у Звездином дресу:

– Драго ми је због Ебисилиа што је постигао првенац и овације публике када је излазио из игре. Много је важна та хемија између играча и навијача и сигуран сам да ће њему подршка са трибина бити додатни мотив, као што је и свима нама. 

До сада је Немања  Милић углавном играо на позицији крилног нападача, а на мечу са Судувом одлично се снашао и на позицији шпица.

– Најважније је да смо победили и да нисмо примили гол, тиме смо испунили свој циљ. И раније сам играо на позицији шпица, није ми то страно. Трудим се, доста трчим и задовољан сам како сам одиграо. Имао сам неке шансе, али код нас у екипи заиста није битно ко даје голове, важно је само да побеђујемо – рекао је Милић.

Звездин десни бек Филип Стојковић истакао је да је задовољан што екипа из утакмице у утакмицу подиже форму.

– Одлично смо припремили утакмицу, максимално фокусирано смо ушли у меч и пружили смо партију пођеднако добру као неке из прошле сезоне. Од самог старта смо имали доста шанси, брзо смо отворили утакмицу и то нам је много олакшало посао. Ми који смо играли прошле године новајлијама смо рекли да морамо борбено да уђемо у утакмицу, да ће то подићи и публику, која ће нама дати додатну снагу. Tако је било, публика нас је носила и они су много заслужни за ову победу – рекао је Стојковић.

Повезане вести

2 comments

зики јул 25, 2018 at 14:43

задржати радоњу до јуна и онда ко понуди 11 милиона може се разговарати.тешко ће мо наћи за њега или крстичића замијену

Reply
Petar јул 26, 2018 at 10:31

Nemoj pogresno da me razumes… Gotivim Radonju mnogo, ali i pre njega su odlazili mnogo bolji igraci, pa nismo propali. Za svakoga se nadje zamena. Otisao Piksi iz Zvezde, pa osvojismo Kup sampiona.

Reply

Leave a Comment