Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеСаопштењаФудбал

Апел за јавност

апел

ФК Црвена звезда апелује на све посетиоце утакмице квалификација за Лигу шампиона која ће бити одиграна сутра, да подрже свој тим у духу спорта и фер плеја.

Црвена звезда се и даље налази под условном казном УЕФА, и свако кршење прописа могло би да доведе до казне, стога апелујемо на све посетиоце да се и на утакмици против Судуве придржавају захтева.

УЕФА је ригорозна када је стајање на степеницама које су предвиђене за улазак и излазак са стадиона у питању. ФК Црвена звезда апелује на своје навијаче да током трајања утакмице ослободе простор неопходан за пролаз, како не би било евентуалних санкција по том питању.

Такође, још једном позивамо навијаче да фер и спортски, без употребе пиротехничких средстава подрже свој клуб, јер свака упаљена бакља може нанети велику штету клубу како финансијски, тако и евентуалном суспензијом дела стадиона или целог стадиона.

Под посебном лупом УЕФА биће и евентуално расистичко понашање, у због тога смо дужни да подсетимо и да не сме бити расистичких испада пре, за време и после утакмице.

Црвеној звезди је помоћ навијача неопходна како би пребродила своје европске препреке. Буди Звездин 12. играч!

Повезане вести

Leave a Comment