Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Пун вере у своје играче

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Динамом и прве победе Црвене звезде рекао је да је задовољан својим играчима.

— Рекао сам у најави пре меча да су све екипе у моменту „тражења“. Ми смо имали проблема у првом полувремену да решимо неке ситуације. У другом полувремену смо постигли и други гол и успели смо да приведемо крају утакмицу. Задовољан сам како су играчи данас одиграли, труде се, раде, евидентно је да некима треба времена јер нису играли у претходним клубовима. Ово данас је најбоља екипа, сваки пут кад изађе тим тај тим је најбољи. Имам поверење у моје играче, они то заслужују, и кад се определим за састав то је за мене најбољи тим. Да би од некога нешто очекивали морате да му пружите шансу. Ово су добри момци, добри играчи, велики звездаши, немам дилему и имам поверења у свакога од њих. Док сам ја ту, тако ће и бити — рекао је Милојевић.

Звездин тренер је похвалио и новог Суперлигаша.

— Врање као град заслужује да гледа најбоље клубове, Динамо на најбољи начин представља не само Врање, него и јужну Србију. Апелујем на градоначелника Врања да подржи Динамо као клуб, јер Врање заслужује да гледа најбоље клубове. Ми се окрећемо Судуви, хвала навијачима, иако је радни дан, били су сјајни, као и увек, и позивам их да дођу и у уторак.

Милојевић још није сигуран када ће се неки играчи опоравити.

— Морамо да будемо опрезни и пажљиви. Стојиљковића морамо полако да враћамо, да га не бисмо изгубили на дужи период. На медицинском тиму су те ствари, не желим да изгубим играча, здравље је најбитније, а чека нас доста утакмица. Што се тиче нападача, радимо на томе. Оптимиста сам по том питању, имамо таргетираних играча, али прелазни рок је жива ствар — закључио је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

liverpool.. јул 21, 2018 at 21:10

Најбољи си тренер, показао си своју вредност и искрено се надам да ће Звезда са тобом бити поново шампион Србије и да ће ући у лигу шампиона.

Reply
Hadži Dragan NBG јул 21, 2018 at 10:17

Samo napred Vlado.

Reply

Leave a Comment