Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Стрпљење је пресудило

Владан Милојевић

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Спартаксом изјавио је да је видео много сличности у првој и другој утакмици.

Милојевић је рекао да је очекивао оваквог противника, али и овакав исход.

— Очекивали смо овакву утакмицу, преписана као и она из Риге. Чак није промењен ни састав. Спартакс је јако дисциплинована екипа и врло је тешко било играти против ње, добро смо је скаутирали. Требало је стрпљења, имала га је и публика и посебно јој хвала. Бодрили су нас до победе и ово је њихов тријумф. Немамо баш пуно времена до другог кола, имамо већ за викенд утакмицу у првенству, али све ће то да дође на своје место — рекао је Милојевић.

— Мислим да смо свакако заслужено прошли, имали смо довољно стрпљења и стрпљење је пресудило. Причали смо да ће нам стрпљење бити потребно, знали смо то, имамо ми пуно простора за напредак што се тиче игре и форме, али јако сам задовољан и поносан на карактер мојих играча. Идемо даље, хвала и нашим навијачима, видео сам да их је било 23.000. Окрећемо се почетку првенства, и имамо довољан фонд играча да издржимо овај темпо утакмица. Из утакмице у утакмицу ћемо да подижемо ниво игре, није лако, долазимо из припремног периода и већ смо одиграли две утакмице. Неки играчи ће морати кроз такмичарске утакмице да подижу форму. Имали смо и дебитанте који су одиграли јако лепу утакмицу, честитам им на томе.

Милојевић је прокоментарисао и изненађујућ пролаз Судуве у наредну фазу.

— Издржати на „ГСП“ стадиону није лако, а Судува је у томе успела. Показала је да је озбиљна екипа, чућете много пута од мене да нема изненађења у овом спорту, сви играју фудбал, иако је Апоел био фаворит није успео да се пласира у другу фазу — рекао је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment