Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда у групи А Еврокупа

Звезда у групи А Еврокупа

КК Црвена звезда мтс добио је своје ривале у групној фази Еврокупа. Као носилац групе А црвено-бели ће за противнике имати Галатасарај, Бреша, Улм, Андора и Монако.

Изузетне партије у европским такмичењима у годинама за нама повластили су Црвену звезду да буде у првом шеширу жреба за групну фазу Еврокупа. Црвено-бели су били повлашћени, али су добили изразито квалитетне ривале са дугогодишњим искуством такмичења у најјачим европским такмичењима.

Након жреба који је одржан у Барселони познато је да ће у сезони 2018/2019 Звездини ривали ће бити Галатасарај, Бреша, Улм, Андора и Монако.

Галатасарај ће поново бити противник црвено-белима, уз италијанску Брешу, коју предводе искусни Дејвид Мос и Маркус Лендри. Бреша је у протеклој сезони завршила учешће у полуфиналу плеј-офа Серије А и била је финалиста Купа Италије.

Улм је стандардни учесник Еврокупа, а уколико остане у екипи Рајан Томпсон ће играти против Црвене звезде. За Андрору наступају Јака Блажић и од недавно Дилан Енис, а за Монако Елемедин Кикановић.

Повезане вести

4 comments

ds banja luka јул 5, 2018 at 16:12

Sta se desava sa KK.Crvena Zvezda?Da li Covic ostaje na celu KK.?Da li se razmislja u pravcu selktiranja ozbiljne ekipe koja ce da se vrati sl.god.u EL.?Ili mozda i najgora moguca opcija vracanje na prosjek ABA lige sto bi bilo pogubno.Kao neko ko puno voli Zvezdu iskreno se nadm najboljem mogucem scenariju,a to je pravljenje jake ekipe za sl.sezonu i dogovor tj.povratak Delija na tribine…..Pozdrav svim Zvezdasima.

Reply
Josif јул 5, 2018 at 17:17

Тешко брате даче бити озбиљан буџет и јака екипа.Мислим да се чека скупштина 15 јула и неке ствари че бити јасније а пре свега дали Чова и даље остаје у клубу а мени се чини да остаје јер даје неко из врха власти заинтересиран веч би кренула кампања по медије.Окосницу тима т.ј домаче играче имамо по уговором,незнасе шта че бити са Лесором,Дангубом и Фелдином док су уговори истекли Антиќу,Рочестију и Омиќу.Надајмо се да Чова има неки план,иначе би до сада напустио клуб.позз

Reply

Leave a Comment