Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Крстичић – Спремни за оно право

Ненад Крстичић

Звездин везиста Ненад Крстичић данас је прославио 28. рођендан у кругу својих саиграча и чланова стручног штаба.

Традиционално, Крстичић је на покон од саиграча добио рођенданску торту коју му је уручио капитен Ненад Милијаш. Рођендан Крстичића уједно је и дан када се екипа враћа за Београд после напорних али успешних припрема.

— Хвала саиграчима на гесту, овде смо као породица и већ смо навикли да заједно прослављамо рођендане. И то показује колико је атмосфера добра, и она је разлог што смо тешке припреме и напорне тренинге знатно лакше пребродили. Имали смо одличне услове, много нам је значило то што смо имали добре терене као и то да није било великих врућина — рекао је слављених.

Црвена звезда се доста појачала у односу на претходну сезону.

— Конкуренција је велиика, посебно у везном реду. То је добро, то ће нам помоћи да будемо још јачи, показало се на пријатељским утакмицама да имамо два подједнако јака тима. Добро сарађујем са свима у вези и како време буде одмицало бићемо све уигранији и компактнији.

Резултати на припремама нису у првом плану, али неки показатељи веома храбре.

— Победе су важне али још битнија је игра коју смо показали, односно то што смо испунили очекивања тренера Милојевића. Примили смо само један гол из пенала, то је важна чињеница као и то да су стрелци били разноврсни, што показује колико смо опасни. Задовољан сам и како сам ја лично одрадио припреме и како све функционише, прошло  је доста времена, задржана је окосница екипе и ове прпреме су биле надоградња нечега што је већ раније стварано — говори Крстичић.

Ускоро следи и оно право, оно што се чека – почетак квалификација за Лигу шампиона.

— Спартакус је у форми, боље су припремљени јер им је првенство у току, али ако одиграмо како знамо и умемо верујем да неће бити проблема — јасан је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment