Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда у првом шеширу за жреб Еврокупа

Кошаркаши у првом шеширу за жреб Еврокупа

Кошаркаши Црвене звезде налазе се у првом шеширу за жреб Еврокупа за сезону 2018/19.

Поред Црвене звезде у првом шеширу налазе се прошлогодишњи финалиста Еврокупа руска Локомотива из Краснодара, коју предводи Саша Обрадовић, као и шпански клубови Уникаха и Валенсија.

Српски тимови неће моћи да се нађу у истој групи, као и тимови из АБА лиге – Цедевита се налази у другом, а црногорски Морнар у последњем, шестом шеширу. Што значи да су екипе са којима црвено-бели могу да се састану из другог, петог и шестог шешира сведене на три.
Жреб за нову сезону Еврокупа биће одржан у четвртак у Барселони, са почетком у 14:15. 24 клуба биће подељена у четири групе по шест тимова.
Након групне фазе по прве две екипе ће се пласирати у плеј-оф. Такмичење у Еврокупу почиње 3.октобра.
Први шешир: Црвена звезда, Локомотива, Уникаха, Валенсија.
Други шешир: Галатасарај, Уникс, Зенит, Цедевита.
Трећи шешир: Тренто, Торино, Бреша, Алба.
Четврти шешир: Тофаш, Турк Телеком, Лијетувос Ритас, Улм.
Пети шешир: Лимож, Андора, Франкфурт, Партизан.
Шести шешир: Морнар, Гдиња, Асвел и Монако.

Повезане вести

5 comments

CIGANIN74 јул 3, 2018 at 18:49

Red bi bio da se neko iz KK obrati,tacnije Covic sta kako i sa kim u sezonu 2018/19,zna se da je skupstina sredinom jula ali moglo bi se vec sad nesto nagovestiti jer konkurencija je vec popunila roster(Buducnost),dovela trenera(Cedevita),pocela prelazni rok (Partizan)

Reply
Dragan јул 3, 2018 at 22:02

Kakve veze ima Skupstina kluba…sa formiranjem tima, ugovorima, prelaznim rokom, trenerom…? Ili ce ta Skupstina biti jos jedan izgovor za Covica …da objasni, na primet, izjavu menadzera Raznatovica kako Zvezda „izgleda nije zaintetrsovana za ovoletosnji prelazni rok“!!!??? Jedino sto Lesora nudimo Olimpijakosu, a Feldina Bajernu… Da li to znaci da ce sledece sezone glavni igraci biti Covic i Dobric…i da je cilj opstanak u ABA Ligi…?Ozbiljno ovo pitam…Mozda bi admini MCZ trebali vec koliko sutra pokucati na vrata naseg kluba na Malom Kalemegdanu i da nas obaveste sta se dogadja sa KK Crvena Zvezda!

Reply
Veteran Sever јул 4, 2018 at 00:05

Imamo samo 3 igraca koji su sigurni za sledecu godinu: Covica, Dobrica i Jankovica!!! Stvarno sta se dogadja sa KK Crvena Zvezda? Da li neko podize telefonsku slusalicu u klubu?

Reply
josif јул 5, 2018 at 14:48

Radanov,Jovanovic,Jankovic,Davidovac,Dobric,Lazic,Lesor,Feldin su igraci pod ugovorom,Rocesti i Omic imaju opciju da produze(plus jednu ako zele) dok su dogovori istekli Dangubicu i Covicu i Anticu tako da nema potrebe dase mraci.Evo izvucena je grupa,skupstina za 10 dana tako da vrlo brzo cese znati puno stvari.Ionako su semenkari presli na fudbal.Pozz

Reply

Leave a Comment