Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Лоренцо Ебисилио и званично Звездин!

Ебисилио Звездин

Седмо појачање Црвене звезде у летњем прелазном року биће Лоренцо Ебисилио.

Фудбалер из Холандије рођен 1991. године који је до сада наступао за Апоел, Звездиног потенцијалног противника у другом колу квалификација за Лигу шампиона, потписао је у петак, 29. јуна уговор са Црвеном звездом!

Ебисилио је са Звездом потписао уговор на 2+1 годину, и представљаће велико појачање пред почетак такмичарске сезоне.

— Драго ми је да је напокон све завршено и да сам потписао уговор са Црвеном звездом. За мене је ово нови изазов у каријери, и желим да покажем да сам спреман за њега. Верујем да ће Црвена звезда бележити добре резултате и у сезони која предстоји, а ја ћу се потрудити да јој у томе помогнем — рекао је Ебисилио.

Лоренци Ебисилио ће већ сутра отпутовати у Аустрију како би се придружио својим новим саиграчима.

Повезане вести

7 comments

misa beclija јул 1, 2018 at 00:58

A Milić da danas dva komada, terajte sve u P.M.

Reply
Aca1989nbdg јун 30, 2018 at 19:53

A ti SevrnoMakedonac znas ko ce da ode i ko ce da dodje, da nisi baba Vanga? Sram te bilo, sramota si Zvezdasa I bilo kakvog komentara ovde… Samo znas da pljujes I blatis, kao I da zelis lose nasoj voljenoj Zvezdi. Pisao Sam komentar koji nije objavljen, nisam te vredjao, vec Sam samo iznosio cinjenice. Da me ne shvate pogresno pravi Juzno Srbi, jer imam dosta prijatelja dole. Veliko postovanje za sve njih, koji znaju ko su. Ne znam da li znas gde je krunisan Car Dusan… Nas Tim je kompaktan na svim pozicijama, ima kicmu, tj. kostur, igraci se nee dovode Ad-hoc vec postoji plan I mladi igraci se pametno ubacuju u seniorski sastav, kako ih ne bi pojelo breme prve lige I igra sa starijim (nekada I 15-20 god) igracima. Zvezda sada radi pametno I uspeh ne moze, I ne sme izostati. Napred Zvezda !

Reply
ни случајно јун 29, 2018 at 20:39

радоњића,крстичића и жулета не смијемо ни под разно продавати

Reply
смислен јун 29, 2018 at 19:58

доведите још крунића а милића продајте.да једном и ми одријешимо кесу

Reply
Veteran Sever јун 30, 2018 at 14:39

Prodajte Milica, prodajte Milica….A ko bi to na ovoj kzgli zemaljskoj odvojio pate za Milica…? Na kraju cemo ga besplatno dati Spartaku ili Radu i to je to…

Reply
Josif јун 30, 2018 at 17:54

А на коју позицију би ти Круниќа када смо пуни на тим позицијама?И што вам толико смета Милиќ,има дечко места на клупи,посебно када оду Срниќ и Радоњиќ.позз

Reply
Hadži Dragan јун 29, 2018 at 18:12

Dobrodošao. Čovek ima šut neviđen, neka mu se nožica i kod nas otkači. :smeh:

Reply

Leave a Comment