Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сунце и добро расположење у Аустрији

После дана одмора фудбалери Црвене звезде наставили су по устаљеном ритму рада на припремама у Аустрији од два тренинга на дан.

Поподневни тренинг наши фудбалери су данас одрадили по сунчаном и пријатном времену. Први пут од када наша експедиција борави у Аустрији видели су сви врхови планина који окружују мало место у коме је наша екипа смештена. То је условило и веома добро расположење на тренингу па је шеф стручног штаба Владан Милојевић поподневни рад отпочео са неколико „игрица”. Фудбалери су се забављали, пријала им је мала промена на тренингу па је и смех ођекивао у маленом Виндишгарстену.

Након тога прешло се на тактички рад, на коме тренер посебно инсистира сада када се све више приближава почетак сезоне. Такође, рад ба тактици је јако битан како би се новајлије што пре уклопиле и прихватиле устаљени режим рада црвено-белих.

С обзиром на то да је јутарњи тренинг био изузетно напоран Звездин шеф струке није желео превише да умара играче па је после рада на тактици одлучио да им да слободно. На терену су остали нападачи који су увежбавали завршницу, као и извођачи слобоних удараца који су вежбали на другој страни.

Када су ударци са дистанце у питању посебно се истицао Бен са неколико фантастичних шутева. Колико добра атмофера влада у табору црвено-белих показује и чињеница да се чак и тренер Милојевић опробао у извођењу слободних удараца, а завидне квалитете показао је и млади Алекса Терзић. Срнић је такође педстављао опасност за Супића који је чувао мрежу у овој ситуацији.

На другој страни, нападачи су имали доста захтевне задатке јер је асистент шефа стручног штаба Милан Косановић јасно нагласио где и како наши фудбалери морају да шутирају пре сваког ударца што им је додатно отежало задатак, али су се они одлично снашли.

Сутра наши фудбалери од 17 часова играју меч против кипарског Аполона, а директан пренос моћи ћете да партите на нашем Јутјуб каналу.

Повезане вести

Leave a Comment