Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Репрезентација Ужица – Црвена звезда 1:2 (0:1)

Фудбалери Црвене звезде одиграли су пријатељску утакмицу против Репрезентације Ужица и славили победу.

Стадион: Слободе (Ужице)
Гледалаца: 1000
Судија: Рајко Јовановић
Стрелци: Ђурић у 50′ за Репрезентацију Ужица, Јовичић у 36′, Милић у 67′ за Црвену звезду.

Репрезентација Ужица: Чубраковић, Јездимировић, Глишовић, Цветић, Цветковић, Лазовић, Кнежевић, Петровић, Цветковић, Станић. Играли су још и: Шуњеварић, Карадаревић, Митровић, Мартиновић, Лазаревић, Бралушић, Ђуревић.

Црвена звезда: Борјан, Стојковић, Савић, Бабић, Терзић, Јовичић, Крстичић, Мелег, Срнић, Бен, Стојиљковић. Играли сиу још и: Станковић, Баиновић, Зе Маркос, Ераковић, Гојков, Луковић, Милијаш, Цветковић, Николић и Милић.


Прва и једина провера Црвене звезде на Златибору била је и прилика да се тренер Милојевић увери у ефикасност припрема, али је и пре свега пружила Звездиним играчима да се растрче јер нема сумње да су се ужелели фудбала. У првом делу Милојевић се одлучио да на терен изведе проверене снаге, уз дебитанте Мелега и Стојиљковића. Срнић и Бен играли су по крилним позицијама, а Мелег иза Николе Стојиљковића.

Није било много прилика у уводној фази утакмице. Опаснији од осталих били су Срнић и, пре свих, Мелег, који је у два наврата покушавао али није успео да шутне у оквир гола.

Звезда је повела у 36. минуту, а протагониста је био Бранко Јовичић. Желео је наш везиста да асистира, али је био изблокиран и лопта му се вратила, те је уследио шут на гол, а чувар мреже домаћина био је немоћан. Чубраковић је био знатно успешнији у 43. минуту када је успео да одбрани након шута Крстичића из изгледне ситуације.

При резултату 1:0 за Звезду отишло се на одмор, а у наставку утакмице заиграла је друга постава. Терзић је био једини фудбалер који је остао на терену, а поред њега су играли Станковић, Баиновић, Зе Маркос, Ераковић, Гојков, Луковић, Милијаш, Цветковић, Николић и Милић.

Само три минута након што се лопта закотрљала, виђен је прелеп моменат: Ненад Милијаш је са 15 метара шутирао из волеја, а пречка се тресла цео минут! Међутим, само два минута касније домаћин је стигао до изједначења преко Ђурића.

У 67. минуту Звезда је вратила предност; Баиновић је прецизно упослио Милића који је играо најистуренијег играча. Милић је спретно заобишао голмана и погодио за 2:1. До краја утакмице, Звезда је још једном погодила пречку, и то млади Стефан Цветковић.

Резултатом 2:1 завршена је утакмица, и Звезда је победом окончала припремни период на Златибору.

Повезане вести

6 comments

Goran јун 21, 2018 at 10:26

Igrala se tek prva utakmica nakon pauze,znaci igraci jos neuigrani,i to sa kombinovanim timom igrali i bez Radonjica i Rodica kao i jos par pojacanja koja tek treba da dodju,postigli 2 gola,pogodili 2 precke,uz jos 3-4sanse i opet mracenje neko,kritike itd. A da date momcima sansu da sacekamo da pocne sezona pa onda komentarisati kada budu kompletni i spremni a ne kritike pre pocetka zvanicne sezone…

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2018 at 20:34

svaka cast na pobedi..jeste tesno ali je pobeda pobeda..kukala nam majka sa srnicem i kompanijom..mi nismo ni nalik od one ekipe sa kangom,boacijem,donaldom i le talekom..a ova nazovi pojacanja nekakvi jevtovici,jovancici meleg to je boranija i za nasu ligu

Reply
Estrella Roja јун 20, 2018 at 22:07

Sve što si rekao je gola istina ali šta to vredi kad neki misle da sa propalitetima iz inostranstva domaćeg porekla, koji su svojevremeno jurili za prvom ponudom samo da ne igraju više u Srbiji, možemo nastaviti kontinuitet iz prošle bajkovite evropske priče. Ti igrači koje si pomenuo jesu ključni, međutim, jedini problem je što nisu Srbi i teško je bilo ugraditi se u njihove transfere, stoga napad na drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona sa domaćim isluženim „snagama“, tu nam je i kraj. Milojević polako krčmi svoj teško stečeni ugled praveći od evropske Zvezde Čukarički na steroidima. Mislim da će nas i grobari oduvati u našoj jadnoj ligi, danas su doveli ozbiljno pojačanje iz Rusije.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2018 at 23:04

glodari imaju i centarfora razbijaca a mi doveli kilavog stojiljkovica koji nista nije bolji od joveljica..pa nama za drugo kolo treba pley ljudi 10-ka tipa djuricica mi bez toga nemamo nista osim jalove igre…mislim da miloje vidi da se zeznuo sto ostao

Reply
Србин са Космета јун 20, 2018 at 23:12

Па где сте рођаци?
Сад мрачите и на фудбалским вестима!
Биће за месец-два Мелег је страва!Писали смо и раније нисте нам веровали.
Ајд лепо на спавање и смишљајте за сутра кога ћете наружити,Терзића,Мркелу,Милоја,Човића,ипак сте ви „звездаши до смрти“.
Шалио сам се за оно- рођаци-.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 21, 2018 at 14:20

cuvaj ti tvoje kosovo i mastaj u tvojim snovima…,,rodjace“

Reply

Leave a Comment