Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Џајић – Не очекујем много неизвесности

Црвена звезда сазнала је име противника у првом колу квалификација за Лигу шампиона. Екипа Владана Милојевића отпутоваће у Летонију где ће снаге одмерити са екипом Спартакса из Јурмале.

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић улогу фаворита приписао је нашој екипи.

Тешко је говорити о противнуку кога не познајете довољно добро. Видимо и сада на Светском првенству да су многе утакмице неизвесне, али не мислим да ће овај наш окршај бити такав. Сматрам да је Звезда фаворит. Сада је најбитније да одрадимо добро припреме, да наставимо са преданим радом и да сваког противника који нас очекује схватимо озбиљнорекао је Џајић.

Фудбалери Црвене звезде претходне сезоне остварили си велики успех у Европи и тиме подигли очекивања пред овогодишњи старт квалификација.

Прошла сезона је за нама, сада је све ново. Сигурно имамо велике амбиције, а видећемо колико ћемо их остварити. Ако се присетимо првог кола квалификација за Лигу Европе на Малти видећете да је било можда и теже него на мечу у Москви против ЦСКА. Фудбал је толико напредовао у свим земљама тако да данас не можете да кажете да је негде неко велики фаворит. Ми само треба да наставимо путем којим смо кренули прошле сезоне, да идемо степеник по степеник и да учинимо све како бисмо дошли можда и до Лиге шампиона.

Прва утакмица граће се у Летонији, док ће реванш бити седам дана касније у Београду

Свакако се играју две утакмице, у првом колу не мења ништа значајно то што се прва игра на страни. Црвена звезда треба да настоји да реши утакмицу на гостујућем терену како би себи олакшала посао у реваншу – поручио је Џајић.

 

Повезане вести

Leave a Comment