Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Трчање на тренингу, стигао и Мелег

Киша, магла, облаци и 12 степени дочекали су наше фудбалере у 9:30 на јутарњем тренингу.

Сви играчи су изашли на терен хотела „Палисад“, а овог јутра придружио им се и Дејан Мелег који је радио одвојено. Због мокрог терена вежбе снаге су померене и биће урађене пред поподневни тренинг, па се након загревања прешло на данас једини задатак — трчање.

 

Трчало се у четири групе, у неколико серија, са променљивим ритмом. Без икакве сумње један од оних тежих тренинга јер су овог кишовитог јутра лопту видели и са њом радили само наши голмани и Дејан Мелег. Да добра атмосфера у екипи није само излизана фраза показало се управо на овом тренингу јер је она знатно олакшала играчима напоран рад. Свака од четири групе имала је своје приче и шале како би се боље поднео ритам трчања.

 

Данашњем тренингу присуствовала је и Звездина звезда Владимир Петровић Пижон, који је на крају играчима упућивао речи подршке, а највише га је занимало како су момци који су дошли из Графичара све издржали. Управо ти млађи фудбалери и омладинци су након рада на терену отишли до теретане где су их чекале додатне вежбе.

 

Играчи ће као што смо споменули око 16х одрадити тренинг снаге, а онда ће после 17 часова поново изаћи на терен.

 

Повезане вести

3 comments

Aca1989nbgd јун 15, 2018 at 17:39

Sve trener do trenera I menadzer do menazdera. Sto bi se reklo sve moj do moga. Daju sebi slobodu da prozivaju strucni stab I upravu bez osnova. Mislim da vecina koja komentarise je sa druge strane topcidera. Cime treba da pocnu pripreme posle odmora, vezbanjem penala ? Napred momci. Bice nama s’Vama Liga Sampiona, Liga Sampiona…

Reply
пани јун 15, 2018 at 16:51

овај ми билиард уопште не личи као играч средине терена.да нам је дошао марин био би најбоље појачање деценије.он и мелег могу заједно.разумијем немамо новац за скупа појачања.могли смо довести закарића.тешко да ће мо ући и у лигу уефа,продаће у августу пешића ,радоњића и срнића и закрпити неким анунимусима.бојим се да ће нам се кошаркаши поновити

Reply
maximillian88 јун 15, 2018 at 15:17

Nije valjda da se zapelo u proslom milenijumu i da se rade suvi treninzi bez lopte. Pa to niko vise ne radi. Mada uzimajuci u obzir kako tece prelazni rok i koje vec igrace imamo malo tu majstora ima, a previse trkaca, specijalaca.Pa i ne cudi. Trebace za Evropu ozbiljniji igraci.

Reply

Leave a Comment