Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Дерби у финалу Купа за крај пролећне сезоне

У последњем викенду клупског рагбија очекује нас врхунац пролећног дела сезоне. Најавили су захлађење у Београду, а рагбисти обећавају да ће на теренима СЦ Макиш код Аде Циганлије бити врело.

Очекује нас дупли програм и две утакмица са великим значајем. Борба за трофеј Купа Србије између Црвене звезде и Партизана обећава велику борбу током 80 минута, а обе екипе имају посебне мотиве. Црвено-бели су до сада непоражени и освајање овог трофеја значиће велики корак ка остварењу амбициозног циља који су поставили на почетку године – освајање сва 4 трофеја у 2018. Срушити снове највећег ривала је довољан мотив сам по себи, а чињеница да ће се Партизан борити за први трофеј у сезони говори да ће осим чистог ривалитета ово бити борба пуна спортских мотива. Када имамо овакву подлогу, а спорт борбен као рагби, остаје само да наведемо детаље и упутимо званичан позив:

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН, ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ
СЦ МАКИШ, НЕДЕЉА 18 ЧАСОВА

Као увод за ову утакмицу очекује нас још једна борба у којој неће недостајати ни најмање мотива за победом. Дорћол дочекује Раднички из Ниша у репризи прошлогодишње утакмице која је за мало коштала Дорћолце опстанка у лиги, након победоносног есеја Александра Павловића у последњим тренуцима утакмице.

Ова утакмица, која би опет могла да буде пресудна за опстанак у лиги, почиње у 16 часова.

Позивамо све љубитеље спорта да дођу на Макишу и увере се у огроман напредак рагбија у Србији. Није фраза, ови момци заиста играју до последње капи зноја и остављају срце и душу на терену.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment