Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Капитен остаје!

Капитен остаје!

Капитен ФК Црвена звезда Ненад Милијаш договорио је сарадњу на још једну годину!

Једна прелепа вест за све навијаче Црвене звезде! Легенда и капитен клуба остаће капитен и наредне сезоне! Црвена звезда и Ненад Милијаш су продужили уговор на још једну годину.

– Чим сам се вратио са одмора, сео сам са људима из клуба. Договорили смо све за 15 минута, остајем уз екипу као и у прошлој сезони, да помогнем Звездиној екипи на терену и ван њега. Разговарали смо о свему, видео сам на који начин сам потребан шефу стручног штаба Милојевићу, рекао сам и ја своје ставове, па смо се брзо пронашли у размишљању“, истиче капитен, који је данас повео екипу на Златибор, на први део припрема.

Капитен ће повести екипу и ка својој петој титули у свом клубу, заједно са тренером Владаном Милојевићем. И једино што фали је „тај“ улазак у Лигу шампиона. Јуриш, капитену! Идемо за тобом!

Капитен има значење, трака је само идентитет.

Повезане вести

7 comments

Aca1989nbgd јун 14, 2018 at 23:56

Sto se Zakarica tice, to je drugorazredni igrac, primarno igra desno krilo, moze I levo. Da li mislite da pored Srnica (nadam se Jevtovicu) on Ima mesta u Zvezdi. Milic je za njega roben. Da covek vredi Maminjo bi ga utopio. Klasa je Travanvica znaci playoff nase lige. Ne napada se LS sa takvim trubadurima. Pustimo Mrkelu da odradi prelazni rok kako treba, ako bude upola uspesan kao prosle sezone bice odlicno. Imamo okosnicu tima, I stabilan kostur ekipe. Odbrana je najbitnije za evropu, to smo videli u prethodnoj sezoni. Vazi su nam Borjan, Stojkovic, Savic, Rodic, Krsticic, Jovicic, Radonjic, Srnic, Pesic… Shvatite da mi dugo vremena nismo imali kostur tima, vec kupovali maltene po celu prvu postavu. Bitan je kapiten, covek bez mrlje Prema Zvezdi. Uvek tu za Zvezdu I posvecen maksimalno njoj. Zaboravio Sam trecu zvezdicu na grbu. Miki je to zasluzio. Covek Beogradjanin (Zemunac) zasluzio je to. Svaka cast joj jednom na produzenju ugovora…

Reply
Petar јун 14, 2018 at 23:19

Moracu da citiram nekog decka koji je ostavio pre par meseci komentar o Nenadu Milijasu..
„Setim se onih 19 golova u ligi, setim se onog gola protiv bajerna, setim se one rakete protiv mancester sitija, ali setim se i onog penala protiv cernomoreca, ali njega ne mogu da mrzim. Hvala ti za sve sto si doneo Zvezdi, uvek si se vracao, posle onolikih „zvezda“ koje su pricale da ce doci pred kraj karijere, cisto da odigraju jos malo, ti si se vracao uvek, odigraj kao majstor ovo malo sto je ostalo, majstor si oduvek bio <3"

P.S. Odigraj ovu sezonu kao nikad, hocu da vidim jos koji tvoj projektil, hocu da zasija jos jedna Zvezdina zvezda.

Reply
LA[K]I јун 15, 2018 at 12:43

Lepo receno, voleo bih da napravi nesto zapazeno, da svi koji su ga kritikovali zazale sto su to cinili i da ga na kraju sezone mole da produzi ugovor!
Inace ako bi neko mogao da nadje snimak Mikijevih golova iz PL, posebno tih protiv Sitija (bilo ih je vise cinimi se). Ja sam nasao onaj projektil protiv Boltona, koji je cinimi se tada bio proglasen za gol kola. Ako neko ima jos takvih snimaka neka okaci na YT pa da se zajedno divimo majstoru 🙂

Reply
пани јун 14, 2018 at 20:38

не могу да вијерујем да нам гробари узимају закарића пред носом.писао сам о том дечку .супер таленат ,рођен у Градишки ,Мамић га својевремено довео у дИНАМО,играч који диже публику на ноге ,може проћи више играча и дати гол.надам се да нећемо зажалити

Reply
LA[K]I јун 14, 2018 at 20:56

Pa ako vec gledamo pojacanja iz Bosne onda bolje da pogledamo nekog iz Zrinjskog (Filipovic ili Bilbija) jer su njihovi igraci za klasu iznad ostalih u BiH. Ma da misljenja sam da igraci koji imaju preko 25 godina, a vrhunac karijere dozive u ligama koje su slabije od nase, nisu kapitalna pojacanja za LS. Za SLS mozda, ali za Evropu tesko…

Reply
Aca1989nbgd јун 14, 2018 at 19:16

Svaka cast kapitenu I upravi ! Istinska legend novije istorije kluba, covek koji zasluzuje samo reci hvale I Veliko postovanje. Kruna karije bi bila da uspe da se plasira u Ligu sampiona sa nasom Zvezdom posle vise od 2 decenije pauze. Verujem u njega, igrace, strucni stab I upravu da ce uz malo sportske srece doneti radost citavoj armiji navijaca. Srecno Miki, da te prati Zdravlje I sreca !

Reply
LA[K]I јун 14, 2018 at 19:36

E konacno jedan pristojan komentar na ovu temu. Jeste Milijas star za fudbal, ali odakle ljudima toliko nepostovanja prema njemu? Tesko mi je ovo da kazem, ali ugledajte se malo na Grobare i njihov odnos prema Sasi Ilicu. Nema veze sto ima 40 godina, ali se postuje zbog svega sto je uradio za klub i isti taj klub mu dozvoljava da igra koliko hoce bas jer je legenda kluba. A sto se Mikija tice kao sto sam rece samo mu LS hvali da upotpuni bogatu karijeru. Nije LS igrao ni sa jednim klubom, ali bilo bi idealno da je odigra sa Zvezdom, jos da nam on doda trecu zvezdicu iznad grba… Pa jeli to neko drugi zasluzio vise od Milijasa?

Reply

Leave a Comment