Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Шампионске мајице у продаји!

Специјално дизајниране мајице које су носили првотимци Црвене звезде мтс на прослави четврте узастопне титуле, налазе се у продаји по популарној цени од 990 динара.

Кошаркаши Црвене звезде мтс доминантно су одбранили трофеј намењен шампиону Србије. Црвено-бели су преко Вршца, Партизана и на крају ФМП-а дошли до четврте узастопне титуле државног правака, а 19. у клупској историји.

Смерни и одлучни ишли су корак по корак и на крају остали непоражени све до финала. Дугачка сезона окончана је трофејем на који су нас црвено-бели кошаркаши у годинама за нама навикли. Уследило је велико славље, прво у дворани ’’Александар Николић’’, а после и на Малом Калемегдану.

Шампиони су славили дуго у ноћ, сасвим заслужено, а све време су носили специјално дизајниране мајице намењене прваку Србије. На дан утакмице први контигент мајици плануо је на штандовима „Fan Store“-а, а мајице је сада могуће купити онлајн на званичном „Fan Store“-у КК Црвена звезда www.kkczstore.com и у просторјима клуба на Малом Калемегдану. Цена је веома популарна и износи само 990 динара.

На мајици стоји јасно написано ’’ШАМПИОНИ’’ јер они то и јесу и слогани који су пратили сезону која је поново обогатила трофејну витрину на Малом Калемегдану. ’’Лопта је твоја’’ слоган који је пратио продају сезонских улазница и слоган који указује на велику улогу коју навијачи Црвене звезде имају у свакодневном функционисању клуба. ’’Сви за једног, један за све’’ јер су били јединствени и када је било најтеже. ’’Црвено-бела породица’’ зато што нас то прати током читавих четири година ’’Доминације’’ која траје и за коју се играчи, стручни штаб, менаџмент клуба и навијачи свакодневно боре. ’’Док срце куца у нама, ти Звездо ниси сама’’ симболизује велику подршку навијача коју су играчи и стручни штаб осећали на сваком кораку. ’’Звона звоне да поздраве шампионе’’, за крај још једне трофејне и напорне сезоне. Звона звоне јер је наша Црвена звезда поново шампион. Такође, на мајицама се налазе и сезоне 2014/15, 2015/16, 2016/2017, 2017/18…

Сезоне када су се црвено-бели пели на врх кошаркашке мапе Србије и на њему до данас и остали.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

milos rankovic јун 19, 2018 at 18:29

PREDSEDNICE IMALI TE SVI KLUBOVI DOVODE IGRACE TRENERE KOD NAS NIGDE NIKOG NISTA SE NEZNA AKO NECES PUTUJ IMA KO CE SAD CUTIS GDE IDEMO NA DOLE ILI NA GORE MADA MISLIM DA IDEMO NA DOLE

Reply
Goran јун 19, 2018 at 16:45

A na zvanicnom sajtu Kk jos nema upisane titule koja je osvojena pre nekoliko nedelja,takodje ni na ZKK sajtu jos nije dodata 3 zvezdica iznad grba sramota…

Reply
nele јун 19, 2018 at 10:30

Lepo, lepo. Samo neka vec sada razmisljaju o narednoj sezoni sta ce i kako ce. Naravno, pre svega mislim na trenera, da ne dovode strucnjake tipa Alimpijevica koji nam je zagorcao zivot minule sezone, ostavio nas (u sprezi sa Covicem) bez Evrolige i titule u Aba ligi. Bolje je onda ostaviti i Topica na mestu trenera. A naravno, sta znaci lobiranje kada je Partizan u pitanju nedavno smo videli u slucaju Partizana koji je dobio pozivnicu za Evrokup i pored ocajnih rezultata u domacoj i Aba ligi prose sezone i skora 1-9 (najgoreg od svih timova) prosle sezone u Evrokupu! Zato Danilovica i ekipe nema tamo gde bi morali da budu tj. da uruce pehar i medalje igracia Zvezde nego to rade bivsi Zvezdini igraci. Sramota za srpsku kosarku! Pa posle kada Glodari kukaju kako se forsira Zvezda a unistava Partizan dodje mi da im svima………..ma bolje da cutim!

Reply
Loki јун 13, 2018 at 23:58

Imam par pitanja…Gde je na zavrsnoj utakmici Kosarkaske lige SRBIJE predsednik Kosarkaskog saveza SRBIJE???? Gde je selektor? Predsednik se zove Sasa Danilovic, a selektor Sasa Djordjevic…Obojica kukaju da je nasa Liga potcenjena i da joj treba dati prioritet!!! A frajeri nisu dosli ni na jednu utakmicu finala plej ofa Srbije!! Prvi put nema predsednika Saveza da dodeli pehar sampionu…nego pehar i medalje dele drugari iz reprezentacije, Nedovic i Stimac….kao da je bilo finale u basketu na Kalemegdanu ili na terenima Novog Beograda ili Konjarnika… Mozda bi trebalo sad neko opravdano(neopravdanih i nepotrebnih bilo tokom seyone siajset) saopstenje naseg kluba, jer ovo je uvreda…. !!! I – gde je Gurovic,veliki i najveci zvezdas na utakmici…i jos neki…

Reply
Veteran Sever јун 14, 2018 at 19:40

Bili su zauzeti Danilovic i Djordjevic lobiranjem kod Barlomea da Lartizan igra Evrokup iao je bio 6-ti u ABA ligi, a u nacionalnom sampionatu nje ni dosao do finala. I – uspi su Grobari igraju Evrokup kao i mi, koji smo 5 godina igri Evroligu, ove godi e finale ABA lige i sampuoni smo Srbije…I igramo isto evropsko takmicenje!!!! Sramota! Ili taj Evrokup nema kriterijum…Kup Marinka Rokvica kako ovde napisa neko… A ovde pisaše oni dezurni drveni advokati da je, je li, Evrokup isto sjajna stvar…samo ima manu da nikome nije intetesantan..pa su i Grobari prosle sezone u Evrokupu igrali pred 500 do 1000 gledalaca! Dakle…Evroliga je jedno, a ostalo je boranija!!! E.. sad se vidi koliko nas skupo kostalo iživljavanje Covica sa onim levakom Alimpijevicem! Da je imalo casti predsednik bi se izvinio navijacima…jer smo ispu u drugu evropsmu kosarkasku ligu!

Reply

Leave a Comment