Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Фокусирани на највише циљеве

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић на почетку нове сезоне рекао је да ће Црвена звезда увек тежити највишим циљевима.

Очекивања пред нову сезону су увек иста: освајање шампионске титуле као најважнији циљ и што дужи останак у Европи. Ове године стартујемо у квалификацијама за Лигу шампиона и урадићемо све што је могуће да постигнемо што бољи резултат. Био бих задовољан и пласманом у Лигу Европе да поновимо прошлогодишњи успех, али као професионалци морамо да будемо фокусирани на највише циљеве — рекао је Терзић.

На списку фудбалера који су дошли на прозивку налазе се и два нова имена, а према речима генералног директора већ сутра се очекује још једно име.

Завршавамо сву неопходну папирологију око Стоиљковића. Очекујем га већ сутра на тренинзима. Као што смо и раније најавили, неће бити великих одлазака нити долазака. Примарни циљ је био да сачувамо костур екипе, то смо успели, осим у случају Ле Талека за којег ми је изузетно жао што нисмо успели да га задржимо. Довешћемо једног штопера изванредног квалитета сигурно, дакле можда доведемо још једног или два играча — рекао је Терзић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

milos rankovic јун 11, 2018 at 21:36

BUDIMO REALNI SA OVOM EKIPOM TESKO U LIGU SAMPIONA TREBA NAM DESETKA JAKA TEHNICAR DOBAR KOJI PRAVI RAZLIKU ODBRANA JE OK VEZA OTISLO DVA DOBRA IGRACA DONALD I RACIC DOSAO JOVANCIC STO NEMOZE DA SE MERI SA DONALDOM SPIC MOZE DA PRODJE ALI PITANJE JE U KAKVOJ JE FORMI STOILJKOVIC KRILA SVI SU OSTALI TAKO DANIJE PROBLEM I NA KRAJU VERUJEM MILOJEVICU I TO JE NAJBITNIJE COVEK ZNA STA I KAKO

Reply
Petar јун 11, 2018 at 22:26

Ja stvarno ne razumem cemu tolika larma oko Donalda. Covek je naravno imao neke blistave momente, ali je cesce bio prosecan. Na terenu se cesce vukao nego sto je trcao. Imamo igrace koji mogu da ga zamene, pa i da budu bolji od njega.

Reply
Dragan јун 12, 2018 at 02:10

Tako je brate Petre… Donald je poslednjih godinu i po dana igrao, onako rekreativno-penzionerski…bio je na sredini terena nasa najveca rupa! Malo vise istine i relanosti je sasvim OK…

Reply
звездан јун 11, 2018 at 19:54

да ли се стварно воде преговори с јефтовићем како јее неко написао на форуму?

Reply

Leave a Comment