Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Добро дошли на црвено-белу ноћ

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да у понедељак од 19 часова у великом броју испуне дворану ’’Александар Николић’’ и да дају неопходну подршку црвено-белима у походу на четврту узастопну титулу шампиона Србије.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дошли су на корак од циља. Црвено-бели су у две неизвесне утакмице савладали ФМП и у понедељак од 19 часова у дворани ’’Александар Николић’’ имаће прилику да новом победом пригрле трофеј намењен шампиону Србије.

Неће бити ни мало лако, као што није било ни у прве две утакмице јер је противник изразито талентована екипа ФМП-а. Међутим, црвено-бели су силно мотивисани да пред својом публиком наставе континуитет освајања трофеја и продуже доминацију у Србији. Због тога, позивамо вас да будете део истинског спектакла и пружите изабраницима Миленка Топића велику подршку сада, када су на корак од циља.

У београдском храму кошарке заједно смо писали историју претходних година, рушили многе европске великане и пунили трофејну витрину на Малом Калемегдану. Били смо сви као један, увек желели највише и радили све да бисмо досегли зацртане циљеве. Време је да капитен Бранко Лазић подигне свој први трофеј у новој улози, да Миленко Топић и као тренер постане државни првак, време је да се Звездаши награде за своју безрезервну подршку и у моментима када је било знатно теже.

Заједно са вама, у дворани ће бити све селекције мушког и женског кошаркашког клуба Црвена звезда. Пионири, кадети и јуниори Црвене звезде већ су пригрлили трофеј државног првака, ККЖ Црвена звезда је такође првак Србије. Биће ту и бивши играчи Црвене звезде који су у годинама за нама писали историју. Ваше место је у дворани ’’Александар Николић’’, да будемо сви као једна породица и наставимо да пишемо историју.

Добродошли на црвено-белу ноћ.
Дворана ’’Александар Николић’’, понедељак 19 часова.

Сви заједно за славу наше Црвене звезде!

Повезане вести

Leave a Comment