Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеТрансфериФудбал

Представљен Душан Јованчић!

Промовисан Душан Јованчић

ФК Црвена звезда је у среду, 6. јуна, представио своје прво појачање у летњем прелазном року.

Јавности је представљен Душан Јованчић, везни фудбалер који је недавно потписао уговор са Црвеном звездом.

Јованчића је представио спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

— Велико ми је задовољство што смо довели Душана Јованчића. Био је наша жеља још зимус, трансфер се тада није остварио јер нам се нису ослободила места у везном реду како смо мислили да хоће. Овог прелазног рока то се десило. Душан је рођен 1990. године, играо је за Борац и Војводину, а прве кораке направио је у Обилићу. Зна да игра фудбал, а оно што је најважније и што Владану Милојевићу највише значи — дисциплинован је и може много да трчи. Верујем да ће у Црвеној звезди наставити да се развија како треба и да ће допринети резултатима Црвене звезде наредне сезоне — рекао је Мркела.

Нови Звездин фудбалер одабрао је број „29“.

— Звезда је за мене била први избор и када сам почео да преговарам нисам имао дилему да је то прави избор за мене. Велико ми је задовољство што ћу играти у Црвеној звезди. На Црвеном крсту сам одрастао и навијао сам за Црвену звезду као клинац, и била ми је жеља да дођем. Пут до Звезде је био дуг, али задовољан сам што сам на крају стигао овде. Свестан сам да се овде рачунају само победе и да је присутна одређена доза притиска, али верујем да ћу моћи да се изборим са тиме и помогнем Милојевићу и екипи — рекао је Јованчић.

Одласком Мичела Доналда, Јованчић би могао да буде тај фудбалер који ће имати једну од главних улога у везном реду.

— Сезона Црвене звезде је била најбоља у протеклих неколико година, и очекивања су сада још већа али надам се да ћемо успети да их оправдамо. Неће бити лако, али на нама је да покажемо да смо дорасли задатку. Доналд је играо одлично и велика је одговорност када дођете као његова замена, али покушаћу да га заменим на најбољи могући начин — рекао је Јованчић.

Спортски директор Митар Мркела рекао је и да се ускоро очекују нова појачања.

Повезане вести

4 comments

Dragan јун 6, 2018 at 23:56

Ne bih da mracim i budem negativan, pogotovo sto mi se cini da je ovaj Jovancic OK momak, ali on nije pojacanje…nego obicna konfekcija od igraca koja ce samo zaostriti konkurenciju! Ali, ako mi ne mozemo takvog igraca da proizvedemo u juniorskom(sampionskom) pogonu, onda nam dzabe i te juniorske titule… Neko pojacanje u pravom smislu te reci tek ocekujem!

Reply
Estrella Roja јун 6, 2018 at 18:47

Ne znam ništa o ovom igraču, jedina utakmica gde sam ga gledao je bila protiv nas i bio je solidan, ništa posebno. Kad neko ima 28 godina i jedini klubovi su mu domaći, logično je da postoji doza skepse. Nepoznanica ostaje koliko je bila informacija za Samira tačna, ali ako se broje krvna zrnca igrača od strane narko dilera i njihovog pomoćnog osoblja onda nisam siguran da li je to klub za koji navijam…ne želim među tom primitivnom bagrom ni isti vazduh da udišem. Što se tiče prelaznog roka, ostalo je da don Terzinjo proda Radonjića i Borjana pa može da zatvara radnju. Svi vredniji igrači su prodati, ne znam čemu se nadamo u Evropi.

Reply
Balja јун 7, 2018 at 08:29

Jedan naš klub je promovisao igrača koji je igrao samo kod njih i koga niko od stranaca nije hteo u zvezdu i ikonu kluba eno ga na reklamama reprezentacije u rangu sa jednim Dekijem Stankovićem koji je za njega Mesi lično a čovek u toj repreznetaciji nije odigrao malte ne nijednu utakmicu a sada služi kao idol i propagator pred tim igračima ponižavajući njihove karijere po Evropi. Što se prelaznog roka tiče ne sumnjam u Milojevića jer je pokazao da je šmeker i da zna da dovede prave igrače za uspehe kluba i još nešto što znam da voli Zvezdu bar isto kao ja.

Reply
окнарб јун 6, 2018 at 15:53

добродошао момче и само мораш бити јачи у дуел игри.зна ли неко да ли се преговара с филипом ђуричићом или је то само новинарска патка по ко зна који пут у вези овог играча?комшије доводе одлично појачање из португала.преговара ли се с напредком у вези вукановића?

Reply

Leave a Comment