Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Финале од четвртка, слободан улаз на трибине!

слободан улаз на финале

Финална серија Суперлиге Србије Црвена звезда мтс – ФМП почиње у четвртак од 20 часова. Слободан улаз на трибине дворане „Александар Николић“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс сазнали су у недељу увече име ривала у финалу плеј офа суперлиге Србије. Црвено-бели ће се у репризи прошлогодишње завршнице састати са екипом ФМП-а, која је победила Борац у другом полуфиналу са 2:1.

КК Црвена звезда мтс која је своје место у финалу обезбедила још у среду победом од 2:0 над Партизаном, обавештава све своје навијаче да ће улаз на трибине дворане „Александар Николић” за прву утакмицу финалне серије против екипе ФМП-а, бити слободан.

Прва утакмица финалне серије игра се у четвртак, 7. јуна од 20 часова у дворани „Александар Николић”, а овим гестом клуб жели да се захвали свим присталицама црвено-белих за подршку коју пружају тиму у овој сезони, али и да омогући својим навијачима да дођу у дворану у што већем броју и бодре свој тим у борби за нову титулу првака Србије, четврту у низу.

Распоред уласка у дворану остаје исти – улазак на трибине Б и Ц дворане „Александар Николић“ биће слободан, док ће сви власници сезонских карата трибине улазити на улазе А и Д. За партер Б, партер 4, ложе, плаве ложе, беле ложе и седишта поред терена власници сезонских улазница, улазе у халу као и до сада, на своје стандардне улазе.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment