Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић – Апсолутни шампиони

Звездан Терзић

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истакао је после изузетно успешног дана да је Звезда показала ове сезоне доминацију у свим категоријама.

— Пресрећан сам. После овако лепог дана постали смо апсолутни шампиони Србије у фудбалу. Све селекције од пионира, преко кадета, омладинаца па до сениора су апсолутно заслужено освојили титуле шампиона, и заиста је то феноменалан осећај. Честитам свим навијачима Црвене звезде и свима у омладинској школи који су дали 100% себе за све ове титуле. Заиста имамо пуно разлога да будемо поносни на оно што је урађено — истакао је Терзић.

Клуб корача ка напред у свим сферама, а ускоро ће уследити и нови изазови и прилика да Звезда направи искораке.

— Већ смо обезбедили пласман у Лигу шампиона када су омладинци у питању, а чекају нас квалификације у сениорској конкуренцији. Верујем да ћемо наставити овако да радимо и да ће много млађих играча који су освојили титуле ове године постати и део сениорског тима. Још једном, честитке свим звздашима, имају разлога да буду поносни — рекао је Звездин генерални директор.

Повезане вести

3 comments

dejo јун 3, 2018 at 12:28

Terzicu ocemo da dobije Crvena Zvezda sto prije pojacanja na mjestu stopera mjestu Kange i centarfor sto prije ta tri igraca za Crvenu Zvezdu je to izuzetno bitno pa da bi ti igraci prosli kompletne pripreme koje ce da vodi trener Crvene Zvezde Milojevic i da bi se prilagodili sva tri igraca na Crvenu Zvezdu

Reply
Hadži Dragan јун 3, 2018 at 14:51

Dejo, svi tvoji komentari na bilo koju vest su predlozi u vezi pojačanja. Brate napiši nešto afirmativno – konspirativno u duhu Zvezdaša, pusti se menadžerisanja.

Reply
milos rankovic јун 2, 2018 at 21:19

SVE STOJI KAKO KAZES GOSPODINE TERZICU ALI POJACANJE NISTA ODE LETALEK DONALD ADZIC PRIPREME POCINJU ZA OSAM DANA TAKO DA CE MILOJEVIC TESKO IMATI CEO TIM ZA POCETAK PRIPREMA SVI ZNAMO KAKO TO IDE ALI VISE MUKA OD TOG MARINA STOILJKOVICA MELEGA SPICA STRANCA NIJE MI JASNO KAKO GROBARI UZESE ONOG SPICA IZ PORTUGALA SVI KOJI PRATE PORTUGALSKU DRUGU LIGU ZNAJU DA SE TAMO TESKO DAJU GOLOVI ON DAO 22 ZNACI DA JE DOBAR IGRAC I PRODAJA RADONJICA NESMETE PRODATI OVE GODINE

Reply

Leave a Comment