Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић и Гаврић после победе над Чукаричким

У последњој утакмици ове сезоне на домаћем терену, омладинци Звезде савладали су Чукарички са 4:1 и тако су коло пред крај задржали два бода предонсти у односу на другопласирани Бродарац.

540-gavric-346.jpg

Двоструки стрелац на терену иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ данас је био Савић који је осим голова забележио и асистенцију Гаврићу, али и одлично деловао по крилу:

– Мислим да смо заслужили ову победу и сада имамо још само ту једну утакмицу до титуле. Данас смо одиграли одлично, а потрудићемо се да то поновимо и у последњем колу против Партизана. Тај крај и ту борбу за титулу смо чекали, за то смо се борили целе сезоне и мислим да ћемо успети да вратимо пехар на Маракану. Стварно нисам могао да верујем да је оволико навијача дошло и пресрећан сам због тога. Захваљујем им се пуно на подршци, прелеп је осећај и ову победу поклањамо њима – каже црвено-бели омладинац.

Стрелац једног поготка био је Гаврић, а и његова партија током целе утакмице била је одлична, и поново је показао неколико сјајних дриблинга:

– Ми смо добро ушли у утакмицу, ритам је био сјајан, мало нас је пореметио тај гол Чукаричког, али показали смо тимски карактер и брзо смо се вратили у меч. Задовољан сам својом игром али она је последица одличног наступа целе екипе. Показали смо да смо јак тим и да кад смо компактни можемо све, али већ сутра ово заборављамо и окрећемо се вечитом дербију и освајању титуле. Захваљујем се навијачима данас на сјајној подршци, ево већ други пут сам искусио нешто слично овоме, али никад као данас. Невероватна атмосфера и немам речи којима би то описао. Сјајно искуство и за мене, али и за све играче. Хвала им – поручује Гаврић.

 

Прикажи још

Повезане вести

Leave a Comment