Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Обавештење пред полуфинале Суперлиге

Пред прву полуфиналну утакмицу плеј офа суперлиге између Црвене звезде мтс и Партизана НИС, која се игра у понедељак од 18 часова у дворани „Александар Николић“ капије хале биће отворене у 16 сати. Карата у слободној продаји неће бити, као и ни размене карата.

КК Црвена звезда мтс домаћин је прве утакмице полуфинала плеј офа Суперлиге Србије против екипе Партизана НИС, која ће се играти у понедељак 28.јуна у дворани „Александар Николић“.

Први меч игра се од 18 часова, а овом приликом КК Црвена звезда мтс обавештава јавност и своје навијаче, да карата за ову утакмицу у слободној продаји неће бити, као и да неће бити размене улазница!

Такође из безбедносних разлога, никоме ко не буде поседовао улазницу неће бити омогућено да приђе дворани „Александар Николић“, чије ће капије за ову прилику, у понедељак 27.маја, бити отворене у 16 часова.

КК Црвена звезда мтс овом приликом апелује да сви који се буду нашли у хали у понедељак, фер и спортски навијају, и направе амбијент достојан завршнице националног шампионата.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment