Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Титуле надохват руке!

Сениори Црвене звезде на убедљив и доминантан начин освојили су титулу шампиона државе, а њиховим стомака могле би да пођу и многе млађе селекције клуба.

Током наредних неколико дана играће се одлучујуће утакмице у готово свим млађим категоријама, а младе наде Црвене звезде стоје углавном вгрло добро, и врло брзо могли бисмо да добијемо нове шампионе.

Омладинци Црвене звезде и поред тога што ово пролеће играју знатно ослабљени (без помоћи чак седморице стандардних играча који се налазе на позајмици у Графичару), одолевају изазовима, бележе победе и чувају прво место на табели. Изабраници Милана Лешњака два кола пре краја првенства имају два бода предности у односу на Бродарац, али их чекају две врло тешке утакмице. Први од два финална испита Звездини омладинци полагаће у суботу од 11 часова, у дуелу против четворопласираног Чукаричког. Уколико тријумфују, мораће да забележе победу и у последњем колу када је на програму вечити дерби. Додуше, и Бродарац у последњем колу гостује на Бановом брду, па нема сумње да нас очекује изузетно занимљива завршница првенства.

Сви који желе да подрже наше омладинце, могу то учинити у суботу од 11 часова на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда. А, одмах после омладинаца, на терен ће кадети!

Звездини кадети имају утакмицу мање, и три бода више у односу на другопласирани Партизан. До краја сезоне преостало је да се одигра још два кола, а Црвена звезда ће поред две редовне утакмице играти и трећу, недавно одложену против Радничког из Ниша. У последњем колу очекује нас вечити дерби, али Црвена звезда би и пре дербија могла да обезбеди наслов првака. Наредни противник кадета је такође Чукарички, утакмица ће се играти у суботу од 13 часова, одмах после дуела омладинаца ова два клуба.

Млађи кадети Црвене звезде такође су веома близу титули шампиона. Четири кола пре краја, Црвена звезда има пет бодова предности на табели, али и утакмицу мање у односу на Чукарички. Управо је екипа са Бановог брда следећи противник нашег тима; утакмица ће бити играна у недељу од 10 часова, а млађи кадети би победом направили вероватно и одлучујући искорак ка првом месту.

Звездини пионири су јуче постали шампиони! Након победе против БСК-а из Батајнице, пионири су коло пре краја скупили недостижну залиху поена, и иако нас очекује вечити дерби у последњем колу, његов исход неће променити шампиона. Честитке за наше пионире!

У најтежој ситуацији су млађи пионири који имају теоретске шансе да освоје прво место, али би морали да се поклопе и други резултати. Млађи пионири заостају један бод за Чукаричким, уз утакмицу више. До краја првенства, млађи пионири одиграће још само једну утакмицу, надајући се да Чукарички неће забележити ниједну победу у преостале две.

Млађи омладинци нашег клуба једини су без шансе за првим местом.

Прилику за прву титулу у историји клуба имаће и женски фудбалски клуб! У дерби утакмици која ће бити играна у Суботици против Спартака, Звездине даме тражиће пут ка титули шампиона. Звезда има бод предности, а с обзиром на то да је утакмица у Суботици последња ове сезоне, нашим фудбалеркама биће довољан и реми како би подигле први пехар у историји клуба.

Поред титуле сениора и титуле пионира, још три Звездине млађе селекције налазе се у борби за титуле шампиона. Дођите и подржите наше младе наде!

 

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan мај 24, 2018 at 13:23

Redovno gledam omladince i kadete i mogu reći da su kadeti zaista superiorni,dok se za omladince to baš i ne može reći,jer su mahom 2000-to godište i godinu su mlađi od igrača iz ostalih timova.Za Kokezin Brodarac se navlači i nogama i rukama,a pošto imaju bolji skor od nas u međusobnim susretima,mi moramo pobediti Čukine i Partizanove juniore,ali bez pomoći navijača biće teško.Zato u subotu što više da nas dođe.

Reply

Leave a Comment