Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Обраћање председника клуба звездашима

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић се обратио свим навијачима Црвене звезде. Обраћање председника клуба преносимо у целости.

Драги звездаши, поштовани чланови наше велике спортске породице,

Ове сезоне наш клуб је постигао сјајне спортске резултате. Опет смо прваци Србије, а у Европи смо након 10 година ушли у групну фазу. Једини смо клуб у историји УЕФА такмичења који је из 1. кола кваификација ушао у пролећну нокаут фазу. На наш стадион смо довели  екипе из Енглеске, Немачке, Русије… Са свима смо били равноправан противник, а од већине бољи на терену, што резултати доказују. Све селекције у млађим категоријама су или прве или у борби за прво место.

Уложили смо огромна средства за нову траву на главном терену нашег стадиона, а истовремено смо изградили и комплетан нови тренажни центар за млађе категорије. Реновирана су и сређена три нова терена са две новоизграђене трибине, а постављени су и рефлектори.  Жеља нам је да створимо нове легенде као што су били сви претходни великани потекли из наших најмлађих категорија.

Често спроводимо анализе и истраживања нам поручују управо оно што већ одавно знамо, а то је чињеница да Црвена звезда има убедљиво највише присталица, симпатизера и навијача на нашим просторима. Тај број се мери у милионима и то не само у Србији већ свуда у региону и свету. Заједничка жеља свих њих и нас који радимо у Звезди је да клуб постиже само врхунске резултате у будућности, као што је то било и до сада.

У нашој евиденцији имамо 30,000 чланова клуба који су, из разних разлога, престали да уплаћују чланарину. Сада имамо 4,0000 сениора и 2,500 јуниора који су чланови за редовно измиреном чланарином. Али, наше амбиције су увек највеће, желимо да, у сваком погледу, напредујемо из сезоне у сезону. Зато сматрамо да је и редовно плаћање чланарине један од скромних, али веома битних доприноса вољеном клубу. Желимо да званично објавимо број учлањених редовних чланова клуба и да на то будемо поносни и ми и сами навијачи.

У складу са новим правилима чланска годишња карта важиће од 01.07.2018. до 30.06.2019, дакле у складу са наступајућом сезоном. Тако ће бити и убудуће. Сви који су уплатили чланарину од 01. јануара 2018. до данас имаће продужено важење чланске карте све до краја следеће сезоне. Чланарина је и даље потпуно иста: 1,000 динара за чланове изнад 18 година, 500 динара за узраст 15-18 година. По новој одлуци учлањење за децу испод 15 година је бесплатно уз опцију да, ко хоће и сматра да тиме помаже клуб, може да уплати чланарину од 500 динара и за децу испод 15 година.

Све остале, којима истиче чланарина, онима који су правили паузу у плаћању или се никад нису ни учланили, позивамо да у овом врло битном тренутку за наш вољени клуб, покажу да су уз Црвену звезду и да својим личним чином, уплатом чланарине пред почетак сезоне, кад се доводе нови играчи, помогну клубу да буде тамо где сви знамо да припада, међу великанима европског и светског фудбала. Ваш мали допринос може да буде велики уколико смо сложни, уједињени и солидарни. Покажимо клубовима у окружењу и шире у Европи и свету, колико нас стварно има и колика је наша снага и љубав према грбу и бојама нашег клуба и на тај начин му узвратимо за толико среће и поноса који нам је донео.

Снага нашег клуба увек је била у нашим верним навијачима и свим присталицама. Где год да смо играли, имали смо вашу подршку. Будите и сада уз свој клуб, будите права снага Црвене звезде, учланите се. Хајде да се и по броју чланова нашег клуба будемо први и најбољи.

У Београду, 21.05.2018.
председник клуба
Светозар Мијаиловић

Повезане вести

4 comments

walter white мај 21, 2018 at 22:25

Omogucite ljudima iz R.Srpske da postanu clanovi!!!

Reply
окнарб мај 21, 2018 at 21:29

не треба нам полуиграч николић

Reply
nebojša мај 21, 2018 at 17:33

Ajmo Zvezdaši da se učlanimo da nas bude 100.000 hiljada ,za nas je to malo za Zvezdu je možda mnogo a može to nam nam priušti mnogo zadovoljstva .

Reply
Hadži Dragan мај 21, 2018 at 18:30

Prvo bih pozvao stare članove da se reaktiviraju, a ima dosta i mladih koji bi mogli po prvi put da se učlane. Biću skromniji od Nebojše … Hajde da nas bude makar 50.000 sa članskom i od toga neka 12-15.000 uzme sezonsku, pa uz 5-6000 navijača koji sporadično dolaze na utakmice, da imamo na svakoj tekmi minimum 20.000 Delija.

Reply

Leave a Comment