Moja Crvena Zvezda
?>
Важно Клупска дешавања Најновије Фудбал

Обраћање председника клуба звездашима

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић се обратио свим навијачима Црвене звезде. Обраћање председника клуба преносимо у целости.

Драги звездаши, поштовани чланови наше велике спортске породице,

Ове сезоне наш клуб је постигао сјајне спортске резултате. Опет смо прваци Србије, а у Европи смо након 10 година ушли у групну фазу. Једини смо клуб у историји УЕФА такмичења који је из 1. кола кваификација ушао у пролећну нокаут фазу. На наш стадион смо довели  екипе из Енглеске, Немачке, Русије… Са свима смо били равноправан противник, а од већине бољи на терену, што резултати доказују. Све селекције у млађим категоријама су или прве или у борби за прво место.

Уложили смо огромна средства за нову траву на главном терену нашег стадиона, а истовремено смо изградили и комплетан нови тренажни центар за млађе категорије. Реновирана су и сређена три нова терена са две новоизграђене трибине, а постављени су и рефлектори.  Жеља нам је да створимо нове легенде као што су били сви претходни великани потекли из наших најмлађих категорија.

Често спроводимо анализе и истраживања нам поручују управо оно што већ одавно знамо, а то је чињеница да Црвена звезда има убедљиво највише присталица, симпатизера и навијача на нашим просторима. Тај број се мери у милионима и то не само у Србији већ свуда у региону и свету. Заједничка жеља свих њих и нас који радимо у Звезди је да клуб постиже само врхунске резултате у будућности, као што је то било и до сада.

У нашој евиденцији имамо 30,000 чланова клуба који су, из разних разлога, престали да уплаћују чланарину. Сада имамо 4,0000 сениора и 2,500 јуниора који су чланови за редовно измиреном чланарином. Али, наше амбиције су увек највеће, желимо да, у сваком погледу, напредујемо из сезоне у сезону. Зато сматрамо да је и редовно плаћање чланарине један од скромних, али веома битних доприноса вољеном клубу. Желимо да званично објавимо број учлањених редовних чланова клуба и да на то будемо поносни и ми и сами навијачи.

У складу са новим правилима чланска годишња карта важиће од 01.07.2018. до 30.06.2019, дакле у складу са наступајућом сезоном. Тако ће бити и убудуће. Сви који су уплатили чланарину од 01. јануара 2018. до данас имаће продужено важење чланске карте све до краја следеће сезоне. Чланарина је и даље потпуно иста: 1,000 динара за чланове изнад 18 година, 500 динара за узраст 15-18 година. По новој одлуци учлањење за децу испод 15 година је бесплатно уз опцију да, ко хоће и сматра да тиме помаже клуб, може да уплати чланарину од 500 динара и за децу испод 15 година.

Све остале, којима истиче чланарина, онима који су правили паузу у плаћању или се никад нису ни учланили, позивамо да у овом врло битном тренутку за наш вољени клуб, покажу да су уз Црвену звезду и да својим личним чином, уплатом чланарине пред почетак сезоне, кад се доводе нови играчи, помогну клубу да буде тамо где сви знамо да припада, међу великанима европског и светског фудбала. Ваш мали допринос може да буде велики уколико смо сложни, уједињени и солидарни. Покажимо клубовима у окружењу и шире у Европи и свету, колико нас стварно има и колика је наша снага и љубав према грбу и бојама нашег клуба и на тај начин му узвратимо за толико среће и поноса који нам је донео.

Снага нашег клуба увек је била у нашим верним навијачима и свим присталицама. Где год да смо играли, имали смо вашу подршку. Будите и сада уз свој клуб, будите права снага Црвене звезде, учланите се. Хајде да се и по броју чланова нашег клуба будемо први и најбољи.

У Београду, 21.05.2018.
председник клуба
Светозар Мијаиловић

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
4 Коментари
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
walter white

Omogucite ljudima iz R.Srpske da postanu clanovi!!!

окнарб

не треба нам полуиграч николић

nebojša

Ajmo Zvezdaši da se učlanimo da nas bude 100.000 hiljada ,za nas je to malo za Zvezdu je možda mnogo a može to nam nam priušti mnogo zadovoljstva .

Hadži Dragan

Prvo bih pozvao stare članove da se reaktiviraju, a ima dosta i mladih koji bi mogli po prvi put da se učlane. Biću skromniji od Nebojše … Hajde da nas bude makar 50.000 sa članskom i od toga neka 12-15.000 uzme sezonsku, pa uz 5-6000 navijača koji sporadično dolaze na utakmice, da imamo na svakoj tekmi minimum 20.000 Delija.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x