Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Пораз од Стела Азуре за крај АНГТ

Црвено-бели поражени до римске екипе Стела Азура 75:64 чиме су такмичење на овогодишњем турниру АНГТ окончали са победом и два пораза. Аријан Лакић најефикаснији са 16 поена. У финалу (недеља 10:00) играће екипе Лијетувос Ритаса и Стела Азуре.

Јуниорска екипа Црвене звезде поражена је од римске екипе „Стела Азура” чиме је такмичење на завршном турниру Евролиге окончала са једном победом и два пораза.

Црвено-бели су поново лошије отворили утакмицу, али су великим ангажовањем и добром игром у другој деоници стигли до предности од 42:37 на полувремену.

Подсетимо, црвено-белима је у кругу била потребна победа од 15 поена како би се „у кругу” нашли испред ривала у трећем колу. Међутим, лош почетак треће деонице, одлучио је исход овог меча. Црвено-бели у повели са 46:39 и потпуно стали… Екипа Стела Азуре је направила серију 19:4 и практично решила питање победника и путника на финалну утакмицу.

Победнике је предводио Лука Конти са 23 поена ,Панопио је додао 19.

У екипи Црвене звезде мтс поново је предњачио Аријан Лакић са 15 поена (3/5 за два, 2/6 за три, 3/4 за један), осам скокова и по две асистенције и украдене лопте. Један поен мање је забележио Марко Павићевић. Јуниори црвено-белих су такмичење у Б групи завршили са једном победом и два пораза.

Црвена звезда мтс: Машић 1, Манојловић, Јовановић ,Поповић 4, Павићевић 14, Лакић 15, Васић 5, Пауновић 11, Радаковић 3, Томашевић 10, Чојбашић 3.

Црвено-бели су такмичење завршили на трећем месту, а у великом финалу у недељу од 10 часова у „Штарк Арени“ за трофеј ће се борити екипе ЛИјетувос Ритаса и Стела Азуре.

Повезане вести

Leave a Comment