Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти убедљиви пред дерби за титулу

Ватерполисти Црвене звезде забележили су осму победу у 9.колу Суперлиге над Ваљевом 18:4 (3:1, 3:0, 6:3, 6:0), на 25.мају. Танасковић најефикаснији са 6 голова.

Без проблема су изабраници Дејана Савића и пети пут у сезони били успешнији од Ваљеваца. Већ на полувремену је било јасно да ће Звезда забележити нови тријумф. Добожанов је савладан само једном, а његови саиграчи су шест пута погађали мрежу гостију.

Трећа четвртина је била најефикаснија са 9 голова, од чега 6 у мрежи Ваљева, а 6 голова Црвена звезда је постигла и у последњем кварталу, за коначних 18:4.

Најефикаснији је био капитен Ђорђе Танасковић са 6 голова. Танасковић је трећи пут ове сезоне најефикаснији против Ваљева. Пратио га је Његован са три гола, по два пута су се уписали у стрелце Танкосић и Љубеновић.

Црвена звезда у наредном колу гостује Партизану на Бањици, у „вечитом дербију“ који ће практично одлучити шампиона Србије у ватерполу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВАЉЕВО Горење 18:4 (3:1, 3:0, 6:3, 6:0)

Београд, базен „Милан Гале Мушкатировић“. Гледалаца 100. Судије: Анђелић и Балажевић. Искључења: Црвена звезда 12, Ваљево Горење 8.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић 2, Љубеновић 2, Бурсаћ 1, Шуберић, Илић 1, Његован 3, Тохољ, Николов 1, Танасковић 6, Стојановић 1, Асановић 1, Тодоровски, Пековић. Тренер: Дејан Савић

ВАЉЕВО ГОРЕЊЕ: Бракочевић, Панајотовић 1, Арсеновић, Марковић, Савић, Митровић, Матовић, Глигоријевић, Поповић, Босић 1, Ђорђевић , Митровић 1, Илић, Мирковић. Тренер: Јован Серафимовић.

Повезане вести

Leave a Comment