Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Петорица звездаша у идеалном тиму

Петорица звездаша у иеалном тиму Суперлиге

На свечаности коју организују Заједница Суперлигаша и телевизија Аренaспорт, у понедељак, 14. маја, проглашен је идеалан тим Суперлиге Србије у сезони 2017/18, у којем се налази петорица играча које је Црвене звезде идеалном тиму Суперлиге „подарила“, као и тренер!

У избору су учествовали тренери и капитени свих екипа из Суперлиге Србије, а ласкаво признање из редова црвено-белих понели су Александар Пешић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Ненад Крстичић и Немања Радоњић. Наш клуб има највише представника у идеалном тиму полусезоне од свих осталих домаћих тимова.

За МВП-ја тачније најбољег играча лиге изабран је Звездин нападач Александар Пешић који иза себе има сјајну сезону. Пешић је постигао 25 голова у Суперлиги и на тај начин је постао њен рекордер, када се гледа период од осамостаљења Србије. Укупно, Пешић је за Црвену звезду ове сезоне био стрелац 29 голова што је изванредан учинак.

Најбољи тренер Суперлиге за сезону 2017/18 је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић. Милојевић је проглашен за најбољег тренера и јесенас, а готово да није било никакве дилеме да ће ово ласкаво признање добити и на крају сезоне.

Црвена звезда је шампион Србије, и ове сезоне је дефинитивно показала највећи квалитет, и самим тим су и многи њени играчи ушли у идеалан тим Суперлиге. Уколико тријумфује против Вождовца, црвено-белима ће то бити 100. освојени бод ове сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment