Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Генерална проба успела: Звездин „хет-трик“ против Војводине!

Генерална проба успела: Војводина - Црвена звезда 1:2

Генерална проба пред прославу шампионске титуле је била успешна: И у трећем мечу против Војводине, Црвена звезда је забележила трећу победу, други пут у Новом Саду – 2:1 (1:1).

Фудбалери Црвене звезде и даље имају стопостотан учинак и плеј-офу! У претпоследњем колу првенства, савладана је по трећу пут Војводина након преокрета, головима Радоњића и Милића.

Другу утакмицу узастопно шансу од првог минута је добио Дејан Јовељић, а при пут ове сезоне откад је дошао у Црвену звезду, Александар Пешић није се нашао ни у протоколу за утакмицу. Промена у односу на неке претходне утакмице је и она на позицији десног бека, где је Гобељић добио прилику од првог минута.

Нису актери данашње утакмице у првом делу приказали много квалитетног фудбала. Игра је била течна, али без много прилика за гол. Тачније, Војводина је створила две стопостотне, а Црвена звезда само једну. Први су до гола стигли домаћини; играо се 23. минут када је Арсић са 17 метара изузетно одмереним и прецизним ударцем шутирао у горњи десни угао, а Борјан није имао шансе да спречи лопту да затресе мрежу. Звезда је у 38. минуту створила прву прилику, што је било довољно за изједначење. Гобељић је са десне стране центрирао на леву, тамо је лопту прихватио Радоњић, дриблингом из места успео да превари Лазаревића и потом снажно шутира у ближи угао.

Домаћин је у 41. минуту могао да новог вођства, али срећом по Звезду Езе није био прецизан. Са шест метара је главом Езе шутирао, неометан, али је лопта прохујала поред стативе.

У наставку се није много тога променило. И Црвена звезда и Војводина су истим интензитетом покушавали да резултатску превагу донесу на своју страну, али није виђено много прилика. Звезда је успела да сигурнијом игром спречи домаћина да поново озбиљније запрети Борјану. Тренер Милојевић шансу је у наставку пружио и Стефану ХајдинуСлавољубу Срнићу и Немањи Милићу који је заиграо у самом шпицу, и само два минута након уласка у игру успео је да се упише у стрелце! Рачић је послао добру лопту на бок ка Гобељићу који је центрирао на петерац, а Милић из прве шутирао и погодио. Други гол Звезде, и друга асистенција за Гобељића на овој утакмици!

До краја је Црвена звезда успевала да контролише дешавања на терену, и успела је да забележи и шесту победу у плеј-офу!

У суботу, 19. маја у 18,00 часова, Црвена звезда ће дочекати Вождовац, и на тој утакмици прославити титулу шампиона!

6.коло, плеј-оф Суперлига

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (1:1)

Нови Сад, стадион: „Карађорђе“
Гледалаца:
Судија: Новица Анђеловски
Жути картони:
Стрелци: 1:0 Арсић 23.минут, 1:1 Радоњић 38.минут, 1:2 Милић 74.минут

ВОЈВОДИНА: Роцков, Лазаревић, Саничанин, Веселиновић, Антић, Путинчанин, Месаровић (74.Гајић), Јованчић, Арсић (82.Зличић), Аврамовски (63.Нешковић), Езе. Тренер: Александар Веселиновић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Ле Талек, Фримпонг, Родић (52.Хајдин), Рачић, Крстичић, Л.Илић (61.Срнић), Радоњић, Бен, Јовељић (71.Милић). Тренер: Владан Милојевић

ТОК МЕЧА

Прво полувреме

Почиње дуел у Новом Саду! НАПРЕД, ЗВЕЗДО!

Капитен Црвене звезде у Новом Саду је Ненад Крстичић.

Нема узбуђења у уводним минутима меча. Звезда има иницијативу, али нема прилика. Два корнера су извели црвено-бели у првих 10 минута.

20.минут – Прва претња Војводине: Борјан је боксовао лопту након прекида Арсића, а затим је из два пута укротио покушај Месаровића.

23.минут – Гол! 1:0, Лазар Арсић! Леп гол Арсића за предност Новосађана! Капитен Јованчић је примирио лопту а Арсић са ивице казненог простора шутирао веома прецозно и погодио леви горњи угао Борјановог гола. Војводина води.

Нема узбуђења након гола Војводине, Гобељић је избегао опомену након оштрог старта.

38.минут – ГОООООООЛ! 1:1, Немања РАДОЊИЋ! Прва права прилика и гол! Јако лепа завршница Радоњића! Гобељић је пронашао Радоњића, који је десном ногом гурнуо лопту, а левом веома прецизно шутирао и савладао Роцкова за изједначење у Новом Саду!

41.минут – Стопостотна прилика за Езеа, зицер са пет метара, али главом шутира поред гола Борјана. Велика прилика за Новосађане.

Један минут надоканде на стадиону „Карађорђе“.

Полувреме у Новом Саду, два лепа гола за 1:1 након првих 45 минута.

 

 

Друго полувреме

Старт другог полувремена у Новом Саду, нема измена.

Прва измена Владана Милојевића: Хајдин је заменио Родића.

58.минут – Јовељић је стао на лопту и оклизнуо се, након тога је Илић покушао, али је изблокиран.

Друга измена у Звезди, Срнић је заменио Луку Илића.

68.минут – Јовељић у прилици, али није на најбољи начин примирио лопту и Саничанин отклања опасност. Штета!

И последња измена Владана Милојевића: Немања Милић је заменио Дејана Јовељића.

74.минут – ГОООООООЛ! 1:2, Немања МИЛИЋ! Само што је ушао у игру Милић је стрелац! Нова асистенција Гобељића, поново је Немања стрелац, овог пута Милић! ЗВЕЗДА ВОДИ!

Одлично издање Немање Радоњића, још једно у низу. Поиграва се и надиграва са дефанзивцима Војводине.

90.минут – Рачић је натрчао и шутирао са дистанце, али преко гола. Неколико пута је покушавао Рачић, овог пута је био најближи.

Три минута надокнаде у Новом Саду.

Крај! Генерална проба пред прославу титуле је успела: Црвена звезда је и трећи пут у сезони савладала Војводину – 2:1!

 

Повезане вести

3 comments

zvezdan мај 13, 2018 at 21:32

доведите филипа ђуричића

Reply
дуо мај 13, 2018 at 19:03

откупити уговор радоњића и задржати га наредне три сезоне и ако неко понуди 10 милона може се разговарати.нисмо имали бољег играча још од перице огњеновића.сада би требали довести правог играча средине терена.рачића,ађића,милића милијаша продати довести пробојно крило јер звезда мора још брже играти ,штета што нисмо у првенству премашили више од 100 датих голова .али ваљда ће бити прилике .несмијемо доживјети рез као у кошарци ,да оде скоро цијела екипа.имамо шансу без обзира како тежак жријеб ,појачања морају стићи на вријеме и мора се погодити још једном у прелазном року

Reply
Josif мај 13, 2018 at 21:08

А коме продати Милијаша који има 35 година,јел ти још увек смета човек који има 6 титула са звездом уз то више и неигра седи на клупи или трибинама тује зато што воли клуб а и Милојевиќ га држи меѓу 20 играча из поштовања његовог минулог труда.Штосе тиче осталих за Рачича ако узмемо милион је пуна капа док би Аџиќа било лепо задржати уколико га тата нежури напоље због коцкарских дугова док за Милиќа би било добро да остане уколико је задовољан клупом.Свакако одлазе Доналд,Срниќ,ЛеТалек а можда нас нека понуда од пар милиона натера да продамо и неког стандардног.позз.мкд

Reply

Leave a Comment